Cazare Sibiu, Gura Raului, Casa Lucas

Cazare Sibiu, Gura Raului, Casa Lucas

Pensiunea este situata la iesirea din localitatea Gura Raului, in directia Cheile Cibinului, pe partea dreapta ultima cladire. Pensiunea dispune de 14 locuri de cazare in 5 camere duble si un apartament toate situate la etaj. La parter se afla sala de mese si livingul iar la demisol un bar si o sala de jocuri cu biliard si darts. pensiunea dispune de asemenea de internet wireless, parcare proprie si... (Cazare Sibiu, Gura Raului, Casa Lucas)

Cazare Sibiu, Gura Raului, Pensiunea Norica

Cazare Sibiu, Gura Raului, Pensiunea Norica

Pensiunea Norica ( 3 flori ) ESTE SITUATA IN COMUNA GURA RAULUI , COMUNA CARE FACE PARTE DIN SALBA CELOR MAI VECHI,FRUMOASE SI INSTARITE ASEZARI CE ALCATUIESC MARGINIMEA SIBIULUI. (18 KM. DE ORASUL SIBIU IN DIRECTIA SEBES) Dotari & facilitati: -10 camere duble (cu baie proprie) -incalzire centrala - sala de sedinte 20 locuri (flipchart, ecran) -terasa -restaurant 40 locuri cu... (Cazare Sibiu, Gura Raului, Pensiunea Norica)

Cazare Sibiu, Gura Raului, Pensiunea Nordica

Cazare Sibiu, Gura Raului, Pensiunea Nordica

Pensiunea Norica ( 3 flori )  ESTE SITUATA IN   COMUNA GURA RAULUI , COMUNA CARE  FACE PARTE DIN SALBA CELOR MAI VECHI,FRUMOASE SI INSTARITE ASEZARI CE ALCATUIESC MARGINIMEA SIBIULUI. (18 KM. DE ORASUL SIBIU IN DIRECTIA SEBES) Dotari & facilitati: -10 camere duble (cu baie proprie) -incalzire centrala - sala de sedinte 20 locuri (flipcart, ecran) -terasa -restaurant... (Cazare Sibiu, Gura Raului, Pensiunea Nordica)

Cazare Sibiu, Gura Raului, Craciuneasa

Cazare Sibiu, Gura Raului, Craciuneasa

Pentru cei care doresc o schimbare de ritm, aer sau filozofie turisticã vã propunem, iarna, Alaska in locul Elvetiei. Elvetia, la români, poate fi asimilatã cu Valea Prahovei sau Bran-Moeciu, deja-vu. Alaska este salbaticã, infricosãtoare, rusticã, rãscolitoare de spirit, dar relaxantã si mirificã. Avantajele unui sfârsit... (Cazare Sibiu, Gura Raului, Craciuneasa)

Cazare Sibiu, Bocca Del Rio

Cazare Sibiu, Bocca Del Rio

Complexul hotelier BOCCA DEL RIO include in oferta 15 camere, in structuri diferite, cu grup sanitar propriu, clasificate la trei stele, cu un total de 39 locuri. Restaurantul, categoria lux, multifunctional, este prevazut cu bucatarie utilata modern, cu doua saloane multifunctionale, de 60 si 30 persoane, crama, bar. Pentru simpozioane si conferinte se pot oferi mai multe spatii, in aranjamente... (Cazare Sibiu, Bocca Del Rio)