Inaugurat la începutul anului 2008, Hotel BLACK LORD, si-a propus ca în scurt timp sa devina un punct de referinta pe harta turistica a Târgu Muresului, recunoscut si ca oras al trandafirilor.
Hotel BLACK LORD este amplasat pe malul Muresului, pe soseaua de centura care face legatura intre Cluj si Bistrita si va sta la dispozitie cu 40 camere (din care 4 apartamente) dotate cu internet de mare viteza, telefon, seif, minibar, TV cablu, acces la balcon.
Hotelul dispune si de un restaurant cu specialitati international si romanesti, de un bar de zi, terasa cu piscina in aer liber, 2 sali de conferinta cu toate dotarile. Complexul Hotelier BLACK LORD sta la dispozitie dumneavoastra cu urmatoarele servicii: parcare pazita, spalatorie-curatatorie, room service, servicii de catering, servicii business (fax, copiator, laptop, etc.), servicii curierat, ghid touristic, centru de informare, rent-a-car, seif depozitare valori, plata prin card VISA, MASTERCARD,
Pentru noi este o placere si ne onoreaza prezenta dumneavoastra ca oaspete în cadrul Complexului Hotelier BLACK LORD, ceea ce ne impune a atentie sporinta si o atitudine profesionista pentru satisfacerea cerintelor dumneavoastra.
Zilnic o echipa tânara, profesionista si ospitaliera îsi asteapta oaspetii pentru a le satisface placerea de a petrece clipe de neuitat în Complexul Hotelier Black Lord.

Date de contact: Salistean Florin (Email: ) (Telefon: 0265-264791)

APART. 8 BAR LOBBY 3 BATHROOM 3
CULOAR 1 DBM 2 DBM 8 LOBBY 3 LOBBY 5 LOBBY 9 MINIBAR RESTAURANT 11 SIGLA HOTEL BL 1
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: