flora

flora

... (flora)

HISTORY

HISTORY

Pensiunea History este situata in centrul istoric al municipiului Targu Mures si dispune de 6 camere de cazare dotate cu TV, internet , baie cu dus in fiecare camera, birou, telefon ,aer conditionat si acces in pensiune pe baza de cartele magnetice. De asemenea pensiunea dispune de o sala de mese unde se serveste micul dejun... (HISTORY)

Hotel President

Hotel President

Complexul Hotelier President **** Târgu Mures, situat la 7 km de Aeroportul Internaţional „Transilvania” este destinaţia ideală pentru persoanele care vin în Târgu Mureş în călătorii de afaceri sau vacanţe. Inaugurat în ianuarie 2007, anticipează şi identifică aşteptările şi nevoile oaspeţilor, dând dovada de flexibilitate, profesionalism şi având o atitudine orientată spre oaspete. Hotel President... (Hotel President)

Cazare Targu Mures, Pensiunea Flora

Cazare Targu Mures, Pensiunea Flora

pensiunea se afla la 1000 m de Primaria orasului in apropierea celor mau=i importante obiective turistice si culturale sau administrative ale orasului.Cu o capacitate de cazare de 50 de locuri cu camare mari si spatioase elegante cu tv plasma, tv cablu , wierless si parcere supravegheata cu camere cu infrarosu.... (Cazare Targu Mures, Pensiunea Flora)

Cazare Targu Mures, Pensiunea Flora

Cazare Targu Mures, Pensiunea Flora

situata la 1000 m de Primaria orasului TG_Mures in apropierea celor mai importante obiective politice sociale si culturale ale orasului ,pensiunea FLORA are o capacitate de cazare de 50 persoane in camere duble,(cu paturi matrimoniale sau  twinbad) in single sau in apartamente. Camerele sint mari si spatioase,cu camere de baie proprii cu cada sau dus,cu tv plasma,internet wierles,tv cablu. parcarea... (Cazare Targu Mures, Pensiunea Flora)

Pensiunea Regal

Pensiunea Regal

... (Pensiunea Regal)

Cazare Targu Mures, Pensiunea Regal

Cazare Targu Mures, Pensiunea Regal

Pensiunea este situata intr-o zona pitoreasca,linistita inconjurata de padure,ferita de agitatia si tumultul cotidian,la doar 1 km de oras.LOCUL UNDE TE RELAXEZI CU ADEVARAT.... (Cazare Targu Mures, Pensiunea Regal)

Cazare Targu Mures, Hotel Black Lord

Cazare Targu Mures, Hotel Black Lord

Inaugurat la începutul anului 2008, Hotel BLACK LORD, si-a propus ca în scurt timp sa devina un punct de referinta pe harta turistica a Târgu Muresului, recunoscut si ca oras al trandafirilor. Hotel BLACK LORD este amplasat pe malul Muresului, pe soseaua de centura care face legatura intre Cluj si Bistrita si va sta la dispozitie cu 40 camere (din care 4 apartamente) dotate cu internet... (Cazare Targu Mures, Hotel Black Lord)