Vila Bica Sovata

Vila Bica Sovata

Vila Bica Sovata va ofera 14 locuri de cazare la umbra padurii seculare de fagi a statiunii Sovata... (Vila Bica Sovata)

Cazare Sovata, Vila AnNa

Cazare Sovata, Vila AnNa

Ofera spatiu de cazare la confort de 3 stele.Dispune de 2 corpuri moderne, având camere simple, duble, triple si de tip apartament, dotate cu baie proprie si frigider.Toate camerele sunt dotate cu televizor,cablu tv si balcon.Living room-ul ofera un spatiu generos,având alipita o bucatarie complet dotata(cu vesela,aragaz,filtru de cafea,etc) si o baie de serviciu.Exista un frigider mare... (Cazare Sovata, Vila AnNa)

Cazare Sovata, Casa borbely, Sovata

Cazare Sovata, Casa borbely, Sovata

Cazare in 6 camere cu paturi duble, televizor in camere, hol mare, bucatarie echipata, 2 bai, 2 balcoane, curte mare, filagorie, loc pentru parcare. Tarife flexibile functie de numarul persoanelor si durata sederii. Casa se afla la 10-15 minute de mers pe jos de Lacul Ursu. Ideal pentru un sejur de odihna.... (Cazare Sovata, Casa borbely, Sovata)

Cazare Sovata, Vila Bica

Cazare Sovata, Vila Bica

Vila Bica este situata in statiunea Sovata, langa hotelul Hefaistos, la aprox. 300 de m de lacul Ursu; amplasata fiind la marginea padurii seculare a localitatii, locatia beneficiaza de liniste si multa verdeata. Vila se compune din 6 camere, bucatarie utilata, incalzire cu gaz, frigidere, 3 grupuri sanitare pe hol, televizoare in camere, balcoane, terase, livada cu pavilion pentru gratar, loc... (Cazare Sovata, Vila Bica)

Cazare Sovata - Casa Romantic

Cazare Sovata - Casa Romantic

Daca doriti sa petreceti cateva zile de vacanta in Sovata, CASA Romantic este un loc in care veti gasi o placuta si familiara atmosfera. Va stam la dispozitie cu doua apartamente si sase camere spatioase.... (Cazare Sovata - Casa Romantic)

Cazare Sovata, Cazare Lacul Ursu, Vila Tia

Cazare Sovata, Cazare Lacul Ursu, Vila Tia

Ofer cazare in statiunea Sovata Bai la vila cu 12 locuri e cazare in paturi simple si paturi matrimoniale.Vila este dotata cu toate utilitatile,apa calda si rece,2 bai,bucatarie,2 sufragerii,DigiTv,garaj,loc pentru gratar si este situata intr-un loc linistit la 1 km de Lacul Ursu. Rezervari la telefon: 0730-006973.... (Cazare Sovata, Cazare Lacul Ursu, Vila Tia)

Cazare Sovata

Cazare Sovata

Daca cauti munte distractie, partie confort si intimitate ai gasit ce cautai vila cu trei nivele mobilata elegant aranjata pe gustul tau pentru a-ti petrece vacanta alaturi de familia sau prieteni tai, cu 3 dormitoare 3 bai 1 bucatarie si o camera de zi, terasa, parcare auto. oferta unica.350 roni pe zi pentru 10 persoane maxim.  ... (Cazare Sovata)