Annamaria Janka

       Cautati-ne in inima Transilvaniei istorice, pe drumul cel mai scurt intre Targu Mures si Sovata. Ne gasiti acolo unde se intalneste muntele cu dealu, viata simpla rurala cu modernismul. In Calugareni, la poalele muntelui Bekecs, intre Niraj si Peres. 
       Pensiunea este alcatuita din patru apartamente, fiecare cu 2 etaje, si un apartament de lux.
       Apartamentele dispun de sufragerie, bucatarie, dormitor la etaj, baie cu cabina de dus moderna, uscator de par, televizor color cu satelit, telefon, microunda, frigider si internet.
       Apartamentul luxos va asteapta cu living, sufragerie, semineu, bucatarie complet amenajata, baie cu jacuzzi, uscator de par,  balcon spatios, la etaj doua camere cu pat matrimonial, televizor color cu satelit, telefon, fax si internet.
       La noi se pot organiza conferinte mai mici, pentru acesta va punem la dispozitie o camera spatioasa cu 12 mese de dezbatere. 

        Pensiunea dispune de o curte spatioasa, unde aveti posibilitatea de a gati in aer liber pe grill sau gulas in ceaun. 

          Restaurantul va asteapta cu o larga gama de mancaruri traditionale ardelenesti, iar barul cu bauturi traditionale si internationale. Organizam receptii, intalniri, botezuri si nunti pana la 50 de persoane. 

          Masinile au loc de parcare in curtea inchisa. Spatiul verde care apartine de pensiune va ofera loc de camping cu cort. Aveti posibilitatea de excursii, pescuit, vanat in timp ce admirati peisajul minunat cu raritatiile vegetale a regiunii.

Programe organizate:

  • Vizitarea manastirii Franciscan, construit in 1636.
  • Excursii pe muntele Bekecs (1008 m) cu ATV
  • Drumetii pe muntele Bekecs si dealungul Nirajului.
  • Calarit
  • Plimbari cu caleasca, iarna cu sania trasa de cai.
  • Excursie cu trasura la biserica din Bara construita in 1385 si la satele invecinate.

         Scopul nostru este sa oferim oaspetilor pensiunii, servicii de 4 stele, relaxare si inviorare.


Imprtant de stiut!!!

In Targu Mures este aeroport international. Curse directe catre Timisoara, Bucuresti, Budapesta, Roma, Barcelona si Koppenhaga.

Tel: +40-265-347-338

Web: www.reneszansz.com
E-mail: info@reneszansz.com

 

 

Date de contact: Pensiunea Reneszansz (Email: , ) (Telefon: 0265-347.338)

Calugareni Cazare Cazare Apartamene Targu Mures Cazare Apartamente Lux Targu Mures
Cazare Calugareni Cazare Pensiuni Targu Mures Cazare pensiuni vile Targu Mures Cazare Targu Mures pensiuni Cazare Targu Mures Cazare Transilvania vile pensiuni Cazare vile pensiuni Targu Mures Cazare vile si pensiuni Targu Mures Pensiuni Targu Mures Pensiuni Transilvania Pensiuni Vile Targu Mures Targu Mures cazare pensiuni Targu Mures cazare Targu Mures vile Targu Mures Transilvania Cazare la Vile si Pensiuni Transilvania vile pensiuni Vile Pensiuni Targu Mures Vile Targu Mures Vile Transilvani
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: