http://www.cabanarausor.ro


Cabana Rausor este situata in Complexul Alpin Rausor Retezat care tinde sa devina principala poarta de acces in Retezat. Complexul Alpin Rausor e localizat la altitudinea de 1250m pe versantii nordici ai masivului Retezat. Valea Rausor este asezata aproximativ in centrul masivului la poalele Vf Lolaia Nord si Vf Ciurila. Datorita pozitiei sale Rausor este un loc ideal de petrecere a timpului liber, a concediilor si un prim pas pentru inceperea explorarii masivului Retezat, pentru turistii romani si straini.

Cum ajungem?
Ca reper avem DN dintre Hateg si Caransebes.

Daca venim dinspre Hateg la 10 km se face un DJ la stanga (la cateva sute de metri dupa localitatea Carnesti) , acolo veti gasi indicatoare cu complex alpin Rausor. Aveti de condus aproximativ 20 de km pana in Rausor.

Daca venim dinspre Caransebes la aproximativ 4 km dupa Sarmisegetuza se face un DJ la dreapta (la cateva sute de metri inainte de localitatea Carnesti) , acolo veti gasi indicatoare cu complex alpin Rausor. Aveti de condus aproximativ 20 de km pana in Rausor


Cabana dispune de o capacitate de 36 - 40 de locuri de cazare in 9 camere, bucatarie, salon, 4 bai, este dotata cu centrala termica proprie, incalzire, apa calda, 20 de locuri de parcare private (inclusiv pentru autocar).

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: