Cabana Ovidiu

Cabana Ovidiu

Cabana Ovidiu este situată pe Valea Raului Mare , la 20 km distanta de limita Parcului National Retezat si 25 de km de orasul Hateg. Pentru servicii de cazare intr-un cadru pitoresc în mijlocul naturii Cabana Ovidiu este alegerea perfecta pentru vacante si concedii de neuitat. Locatia este potrivita atat pentru cei pasionati de drumetii montane cat si pentru cei care doresc sa viziteze punctele... (Cabana Ovidiu)

Cabana Rausor Retezat

Cabana Rausor Retezat

http://www.cabanarausor.ro Cabana Rausor este situata in Complexul Alpin Rausor Retezat care tinde sa devina principala poarta de acces in Retezat. Complexul Alpin Rausor e localizat la altitudinea de 1250m pe versantii nordici ai masivului Retezat. Valea Rausor este asezata aproximativ in centrul masivului la poalele Vf Lolaia Nord si Vf Ciurila. Datorita pozitiei sale Rausor este un loc ideal... (Cabana Rausor Retezat)

Cabana VITAN- RAUSOR RETEZAT

Cabana VITAN- RAUSOR RETEZAT

            Cabana turistica se afla in statiunea turistica RAUSOR - RETEZAT la cca 1300 m altitudine la 45 km de orasul HATEG.Cabana dispune de 4 dormitoare 2 bai , bucatarie , 2 living-uri , semineu.              Informatii si rezervari la telefon 0727-797301 , 0744-140543... (Cabana VITAN- RAUSOR RETEZAT)

pensiunea VITAN - RAUSOR RETEZAT

pensiunea VITAN - RAUSOR RETEZAT

     Pensiunea se afla in statiunea turistica RAUSOR - RETEZAT la o altitudine de cca. 1300 m altitudine la aproximativ 250 m de partia de ski. Constructia in suprafata totala de 210 mp este in totalitate din lemn , avand 4 dormitoare cu pat matrimonial, 2bai , 1bucatarie si 2 livinguri .      Este dotata cu mobilier din lemn masiv , semineu pe lemne , antena... (pensiunea VITAN - RAUSOR RETEZAT)

Cazare Hunedoara, Pensiunea VITAN

Cazare Hunedoara, Pensiunea VITAN

        pensiunea se afla in statiunea RAUSOR din masivul Retezat la o altitudine de 1300 m .Cazarea se face in 4 dormitoare spatioase . tel. 0727-797301... (Cazare Hunedoara, Pensiunea VITAN)