HEIDI

HEIDI

Cabana Heidi este situata in masivul Paring la o altitudine de aproximativ 1600m,in apropierea statiei meteo,cu o vedere spre un peisaj deosebit al lantului muntiilor Retezat. Accesul la cabana se poate face: vara cu masina si telescaunul,iarna cind zapada este mare doar cu telescaunul.Cabana dispune de doua dormitoare a cite 4 locuri fiecare,una camera de zi unde se poate si gati si lua masa,baie... (HEIDI)

Cabana Raluca

Cabana Raluca

Petreceti cateva zile de relaxare si drumetie in muntii Parang.Cazare in zona zona hotelului Rusu .Pret 35 ron/pers.... (Cabana Raluca)

Cabana Plaiul Parangului

Cabana Plaiul Parangului

  Locatia cabanei este la poalele muntilor Parâng, la o distanta de cca 10 km de municipiul Petrosani, in vecinatatea Hotelului Alpin Rusu, la 5 minute de statia de imbarcare telescaun si cu acces la toate pârtiile din zona, având acces auto si locuri de parcare, precum si acces la inchirieri de echipament sportiv (ATV-uri, snow-mobile, etc.).   Cabana are in dotare 2 living-uri... (Cabana Plaiul Parangului)

Cazare Petrosani, Vila Melinda

Cazare Petrosani, Vila Melinda

Dispunem de urmatorul spatiu de cazare : ETAJUL I : 5 camere pat matrimonial - 109 ron/camera/zi ETAJUL II :2 camere cu 2 paturi -119 ron/camera/zi 1 camera pat matrimonial -109 ron/camera/zi 1 camera pat matrimonial+pat 1pers. -119 ron/camera/zi (a treia persoana nu plateste cazare) 1 camera matrimoniala speciala -130 ron/camera/zi 1 apartament pe 2 nivele -150 ron/camera/zi Total... (Cazare Petrosani, Vila Melinda)

Cazare Parang, Petrosani, Cabana Plaiul Paringului

Cazare Parang, Petrosani, Cabana Plaiul Paringului

locatia  se afla la poalele muntilor paring,la cca.10 km de mun.Petrosani,5min de statie imbarcare telescaun si are in dotare camere cu grup sanitar propriu ptr.20 de persoane,icalzire centrala,apa calda curenta si acces la inchirieri de echipament sportiv ,atv-uri,snow-mobile,etc.... (Cazare Parang, Petrosani, Cabana Plaiul Paringului)

Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Heidi

Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Heidi

Cabana Heidi este situata la o altitudine de aproximativ 1600 m in masivu Paring cu un peisaj deosebit al muntiilor Paring si o vedere de neegalat in spre lantul muntiilor Retezat.Cabana dispune de 8 locuri de cazare repartizate in 2 dormitoare , o camera de zi unde se poate si gati si lua masa , o baie cu dus care dispune de apa calda , incalzirea se face de la centrala termica proprie dupa preferinte.Accesul... (Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Heidi)

Cazare Petrosani, Hunedoara, Pensiunea Heidi Craiasa Muntilor

Cazare Petrosani, Hunedoara, Pensiunea Heidi Craiasa Muntilor

Cabana Heidi este situata in masivu Paring la o inaltime de 1600 m,in apropierea st.meteo cu o vedere spre un peisaj deosebit inspre lantul muntilor Retezat. Accesul la cabana se poate face vara cu masina si telescaunu iar iarna doar cu telescaunul.Cabana dispune de doua dormitoare a cite 4 locuri fiecare ,una camera de zi unde se poate si gati ,baie cu dus si apa calda la discretie, incalzire centrala... (Cazare Petrosani, Hunedoara, Pensiunea Heidi Craiasa Muntilor)

Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Plaiul Paringului

Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Plaiul Paringului

cabana se afla in zona hotel rusu din masivul paringul mic la o distanta de cca.10 km de petrosani,cu acces auto si locuri de parcare si are in dotare :doua livinguri de 40mp si 30 mp,cu bucatarii si grupuri sanitare aferente ,22 de locuri de cazare in 8 camere duble cu baie proprie si balcon si un apartament.... (Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Plaiul Paringului)

Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Heidi

Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Heidi

Cabana HEIDI este situata  in masivul Paring la o altitudine de 1600 m,in apropierea st.Meteo cu o vedere spre un peisaj deosebit inspre lantul Muntilor Retezat.Accesul la cabana se poate face vara cu masina si telescaunul iar iarna doar cu telescaunul.Cabana dispune de 2 dormitoare a cite 4 locuri fiecare,una camera de zi unde se poate si gati,baie,apa calda non-stop,incalzire centrala proprie,vizionare... (Cazare Petrosani, Hunedoara, Cabana Heidi)

Cazare Muntii Parang, Cabana Mario

Cazare Muntii Parang, Cabana Mario

OFERTA CAZARE Cabana rustica, P+1+M, oferim cazare tot timpul anului in camere separate, precum si posibilitatea de a închiria întreaga cabana. LOCATIE : Masivul Paring, zona Rusu, la 12km de orasul Petrosani (HD).  FACILITATI : Electricitate, apa rece si calda, încalzire , tv prin satelit. CALE DE ACCES : Autoturismul pana la cabana.  Se asigura loc de parcare. ... (Cazare Muntii Parang, Cabana Mario)