Pensiunea Andreea

Pensiunea Andreea

... (Pensiunea Andreea)

Cazare Straja-Lupeni, Vila Alpin Straja

Cazare Straja-Lupeni, Vila Alpin Straja

situata in centrul statiunii straja la 50 m de telescaun si intre cele 2 partii cu nocturna vila alpin va asteapta cu multa caldura sa ne fiti oaspeti in orice sezon asigurand cele mai bune conditii de cazare si masa asiguran 60 locuri de cazare,restaurant propriu,bar si sala de conferinte... (Cazare Straja-Lupeni, Vila Alpin Straja)

DAIANA

DAIANA

... (DAIANA)

VILA ALPIN-STRAJA

VILA ALPIN-STRAJA

vila se afla in statiunea turistica STRAJA . Are 60 locuri de cazare in camere de 2 locuri si apartamente toate cu baie proprie,tv si internet pentru amanunte intrati pe www.alpinstraja.ro tel 0723596059... (VILA ALPIN-STRAJA)

Cazare Straja, Cabana Fratii Jderi

Cazare Straja, Cabana Fratii Jderi

Vila Fratii Jderi, situata in Masivul Straja, de pe raza municipiului Lupeni, la o altitudine de 1600 de metri, la o distanta de cativa metri de teleschiurile 1 si 2, beneficiaza de acces auto, parcare. Vila Fratii Jderi, situata in Masivul Straja, de pe raza municipiului Lupeni, la o altitudine de 1600 de metri, la o distanta de cativa metri de teleschiurile 1 si 2, beneficiaza de acces auto, parcare.... (Cazare Straja, Cabana Fratii Jderi)

Pensiunea Andreea *

Pensiunea Andreea *

Parter: doua camere de 4 persoane - 2 paturi suprapuse, masa, scaune, cuier, televizor;baie cu dus, pe hol; Etaj I : sala de mese cu 20 locuri, (tv cu antena satelit, calculator) bucatarie utilata la dispozitia turistilor, baie; Etaj II: 3 camere de 2 persoane - 2 paturi, masuta, 2 tabureti; hol cu canapea si fotolii, tv, baie, pe hol. Preturi : 200 lei/cabana/noapte – in limita a 14... (Pensiunea Andreea *)

Pensiunea Andreea * Straja, Lupeni

Pensiunea Andreea * Straja, Lupeni

Revelion 2008 : 400 ron/ pers/ 5 nopti - grup de 14 persoane Parter: doua camere de 4 persoane - 2 paturi suprapuse, masa, scaune, cuier, televizor;baie cu dus - pe hol; Etaj I : sala de mese cu 20 locuri, (tv cu antena satelit, calculator) bucatarie utilata la dispozitia turistilor, baie; Etaj II: 3 camere de 2 persoane - 2 paturi, masuta, 2 tabureti; hol cu canapea si fotolii, tv, baie - pe... (Pensiunea Andreea * Straja, Lupeni)