Motelul Maestro este o unitate de cazare acreditata de catre Ministerul Turismului cu trei stele, situata in localitatea Deva, judetul Hunedoara, intr-o zona foarte accesibila atat pentru turistii aflati in tranzit pe drumul national DN7 Sibiu-Arad, cat si pentru clientii aflati in interes de afaceri in oras, motelul fiind la aproximativ zece minute de plimbare fata de centrul orasului si fata de poalele Cetatii.
Hotelul pune la dispozitia clientilor un numar de 20 de camere ( 9 camere single, 9 camere double, o camera tripla, o camera cu patru paturi ) si un apartament cu 2 dormitoare, dotate cu mobilier nou, frigider, aer conditionat, telefon, internet si bai utilate modern.
Tarifele sunt de: 145 lei/camera single si 200 lei/camera double, preturi care includ tva, taxa locala si mic dejun.
Pentru grupuri, pretul este negociabil in functie de numarul de persoane, continutul si numarul de mese servite la restaurantul hotelului.
Complexul hotelier dispune si de un restaurant de 90 de locuri, un lobby bar modern si intim si doua sali de conferinta de 25, respectiv 40 de locuri.

Ne puteti contacta la orice ora pe: 0254.212821 sau ogemaestro2@gmail.com

Prezentare Restaurant Maestro:

Restaurantul Maestro este situat la etajul I al complexului hotelier Maestro din Deva. Este o unitate de alimentatie publica de categoria I, avand implementat sistemul de calitate HACCP. Orarul de functionare este intre orele 7-24, sapte zile pe saptamana..
Servirea este a la carte sau bufet suedez, in functie de preferintele clientilor. Meniul restaurantului este variat si contine preparate din bucataria romaneasca si cea internationala.
Se organizeaza, de asemenea, mese festive, aniversari, nunti, botezuri, sala avand o capacitate de 90 de persoane.
Echipa noastra va pune la dispozitie echipamente, personal de servire si catering pentru organizare de evenimente sociale, lansari, deschideri firma, etc.

Date de contact: receptie Maestro

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: