Cazare Deva

Cazare Deva

Cazare in Deva, inchirieri pe termen scurt in Deva, in apartament complet mobilat si utilat, situat in zona centrala in Deva.... (Cazare Deva)

Motel Maestro Deva

Motel Maestro Deva

Motelul Maestro este o unitate de cazare acreditata de catre Ministerul Turismului cu trei stele, situata in localitatea Deva, judetul Hunedoara, intr-o zona foarte accesibila atat pentru turistii aflati in tranzit pe drumul national DN7 Sibiu-Arad, cat si pentru clientii aflati in interes de afaceri in oras, motelul fiind la aproximativ zece minute de plimbare fata de centrul orasului si fata de poalele... (Motel Maestro Deva)

Cazare in Deva in regim hotelier

Cazare in Deva in regim hotelier

A-Deva Accommodation va ofera spre inchiriere apartamente in regim hotelier in Deva la cele mai bune preturi. Situate in zone centrale din Deva, apartamentele de inchiriat va ofera, pe langa camera de dormit, un living in care sa va primiti oaspetii si in care puteti organiza intalniri de afaceri, bucatarie complet utilata si servicii de menaj. Toate apartamentele sunt in administrarea noastra... (Cazare in Deva in regim hotelier)