Cazare si case de oaspeti la Praid- Pensiunea Ambrus -

Cazare si case de oaspeti la Praid- Pensiunea Ambrus -

Într-o ambianţă desăvîşită de munte vă oferim cazare şi jumate pensiune, organizare de programe, ghid turistic , programe de iarnâ sau vară pentru o persoană sau grupuri de persoane de la 1 - 60 de persoane, în cadrul Agro Turismului.Cu o experienţă de mai mult de 20 ani şi cu o stină şi căldură faţă de turişti . Aşteptăm oaspeţi cu drag, aici în poalele... (Cazare si case de oaspeti la Praid- Pensiunea Ambrus -)

Cristale De Sare

Cristale De Sare

Ofer cazare in casute de lemn (2 sau 4 pers.) dotate cu baie proprie, televizor cu cablu, frigider, si avem doua bucatarii pentru cinci casute. Salina se afla la mai putin de 200m de la casute. Pretul: 60 Ron/casuta (2 pers.) si 80 ROn (4 pers.) Preturile se modifica de la 1 iulie la 100 RON. fiecare are baie proprie, televizor cu cablu, frigider... (Cristale De Sare)

Cristale De Sare

Cristale De Sare

Ofer cazare in casute de lemn (2 sau 4 pers.) dotate cu baie proprie, TV, frigider. Salina se afla la mai putin de 200m de la casute. Pretul: 60 Ron/casuta (2 pers.) si 80 ROn (4 pers.) Preturile se modifica de la 1 iunie la 80 Ron respectiv 100 RON. Dupa 1 iunie a 8 a zi este gratuita.... (Cristale De Sare)

Pensiunea Fantazia

Pensiunea Fantazia

Penziunea Fantazia este situate la numai cateva miute,va asteptam cu drag in orice anotimp. -4camere cu fiecare 3 pat,baie propriu,televizor -2 bucaterie -aragaz,frigider,cuptor de microuda,vesela -2sufragerie -incalzire centrala, apa calda nonstop -teren ce joaca Tel 0746397563... (Pensiunea Fantazia)

Cazare Praid, Harghita, Pensiunea SOVIRAG***

Cazare Praid, Harghita, Pensiunea SOVIRAG***

Pensiunea SÓVIRÁG*** (floare de sare) este situata în cunoscuta statiune Praid, la cca.500m de la intrarea în salina si cca.300m de la baile sarate, într-o straduta linistita, pe malul râului Târnava Mica. Este amenajata la etajul unei case de locuinta noua, cu acces independent, fiind conceput pentru a asigura aceasta destinatie. La parter stau gazdele,... (Cazare Praid, Harghita, Pensiunea SOVIRAG***)

Pensiunea Sohaztur - Praid

Pensiunea Sohaztur - Praid

Pensiunea Sohaztur se gaseste într-o zona foarte linistita si frumoasa înconjurata cu paduri si munti si totodata în apropierea salinei (300m de la intrarea Salinei).Vizitatorii, turistii si bolnavii sositi la Sohaztur sunt placut impresionati de panorama frumoasa si de aerul curat. Inf. www.sohaztur.ro... (Pensiunea Sohaztur - Praid)

Cazare Praid, Harghita, Pensiunea Alszegi

Cazare Praid, Harghita, Pensiunea Alszegi

La 400 m de Salina Praid se afla pensiunea Alszegi cu trei camere triple cu bai proprii,terasa,gratar,bucatarie echipata si sala de mese.... (Cazare Praid, Harghita, Pensiunea Alszegi)