pensiunea victoria

pensiunea victoria

Finalizata in decembrie 2008 pensiunea este situata la 65 km de cluj napoca si 85 km de oradea .Din dn1 se intra pe dj 764 b si se parcurg cca 4,5 km pensiunea fiind localizata in partea dreapta a sensului de mers.Pensiunea dispune de 10 camere 7 cu pat matrimonial si 3 cu pat dublu,fiecare camera avand baie proprie si tv cablu.Foisorul de vara construit in curte este dotat cu grill.La demisolul pensiunii... (pensiunea victoria)

victoria

victoria

Pensiune recent data in circuitul turistic cu 10 camere,3 cu pat dublu,7 cu pat matrimonial.Fiecare camera dispune de baie proprie,tv cablu.Acoperire internet.Foisor de vara cu grill.Parcare.Masa de tenis si masa de biliard.Terasa.... (victoria)

Cazare Valea Draganului, Pensiunea Victoria

Cazare Valea Draganului, Pensiunea Victoria

Pensiunea VICTORIA ofera oricui un timp de relaxare,fie ca esti un turist care iubeste drumetiile,fie ca-ti doresti doar de imprejurimile ei.Spatiile de cazare sunt dotate cu baie proprie,televizor,cablu,minibar.Ospitalitatea specifica locului,bucataria bogata,si nu in ultimul rand conditiile de cazare deosebite contribuie la recreerea,linistea si confortul dorit de fiecare persoana care ajunge la... (Cazare Valea Draganului, Pensiunea Victoria)

Cazare Valea Draganului, Pensiunea Victoria

Cazare Valea Draganului, Pensiunea Victoria

Situata in Valea Draganului la 70 km de Cluj Napoca si 80 km de Oradea ,pensiunea dispune de 10 camere cu paturi simple si duble.Bucataria este traditionala ,gustoasa si mai ales sanatoasa.Locatia deosebita,la poalelel muntilor Vladeasa,puritatea  aerului de munte,linistea ce te copleseste ,sunt remedii considerabile in lupta cu zbuciumul cotidian.... (Cazare Valea Draganului, Pensiunea Victoria)

Cazare Valea Draganului, Pensiunea Iubu

Cazare Valea Draganului, Pensiunea Iubu

Oferim cazare la Valea Draganului daca sunteti in cautarea de o oaza de liniste sau o vacanta de vis in mijlocul naturii. Pensiunea Iubu a fost un loc de refugiu si pentru marele poet Lucian Blaga. Situata pe malul raului Dragan, intr-un peisaj de vis, PENSIUNEA IUBU va ofera posibilitati de recreere si servicii de calitate pentru a petrece o vacanta minunata. Capacitatea pensiunii dispune de 10 locuri... (Cazare Valea Draganului, Pensiunea Iubu)