Cabana Somesul Cald

Cabana Somesul Cald

Situata la 20 km de Cluj ,pe malul lacului Somesul Cald ,cabana ofera o oaza de relaxare,recreere,joaca.Dotata cu 7 camere ,fiecare cu baie proprie ,living generos cu semineu ,terasa dotata cu bucatarie ,gratar ,ceaun, TV ,WI-FI ,tenis de masa, biliard. De asemenea mai puteti beneficia de plimbare pe lac cu hidrobicicleta ,vizitarea Manastirii SF. Vasile ,vizitarea barajului Tarnita,drumetii prin padure.... (Cabana Somesul Cald)

Cabana  Somesul Cald

Cabana Somesul Cald

Situata la 20 km de Cluj ,pe malul lacului Somesul Cald ,cabana ofera o oaza de relaxare,recreere,joaca.Dotata cu 7 camere ,fiecare cu baie proprie ,living generos cu semineu ,terasa dotata cu bucatarie ,gratar ,ceaun, TV ,WI-FI ,tenis de masa, biliard. De asemenea mai puteti beneficia de plimbare pe lac cu hidrobicicleta ,vizitarea Manastirii SF. Vasile ,vizitarea barajului Tarnita,drumetii prin... (Cabana Somesul Cald)

Cabana Luciana

Cabana Luciana

Cabana este situata la intrare in localitatea Somesul Cald, avand o capacitate de pana la 18 persoane. Aceasta dispune de dormitoare cu paturi duble,fiecare camera are baie proprie cu dus si balcon.Avem un living incapator de 60 mp , bucatarie utilata complet,incalzire cu CT, terasa spatioasa cu orientare spre piscina si o priveliste superba spre lac , plaja cu nisip, sezlonguri, debarcader pentru... (Cabana Luciana)

Cazare pe valea Somesul Cald

Cazare pe valea Somesul Cald

Cabana a fost reamenajata in in decembrie 2005. Cabana se afla pe valea Somesului Cald, la aproxim 40 km de Cluj-Napoca. Terenul are o suprafata de 3000 de mp, asezat chiar pe malul raului. Cabana are o capacitate de cazare de 10 persoane, in 3 dormitoare, cu 2 bai ce dispun de dus cu apa calda, un living mare la parter si o bucatarie dotata cu toate utilitatile. Terenul este drept, fiind amenajat... (Cazare pe valea Somesul Cald)