Situata la intrarea in Muntii Apuseni, “Muntii de piatra” ai motilor la 15 km de municipiul Turda, in comuna Moldovenesti, Pensiunea Poarta Apusenilor este ultima si cea mai moderna locatie de pe Valea Ariesului.
Intr-un cadru natural de poveste poti descoperi ospitalitatea ardeleneasca : casa si masa ca la mama acasa, la pensiuni Apuseni, pensiune Cheile Turzii, pensiune Turda, pensiune Salina Turda.
Rusticul si confortul se imbina perfect pentru ai oferi calatorului acea oaza de liniste dupa o perioada incarcata de activitati cotidiene.
Distantele in km pana la cele mai apropiate localitati din zona:
- Turda - 15 km
- Cluj-Napoca - 45 km
- Alba-Iulia - 90 km
- Targu-Mures - 90 km
- Sibiu - 160 km
- Oradea - 195 km
Natura ne-a inzestrat cu peisaje remarcabile, parca “construite” pentru a incanta ochiul privitorului. In imediata vecinatate a pensiunii, la cateva aruncaturi de bat se afla grandioasa constructie a naturii, vestitele Chei ale Turzii, Cheile Turzii incadrandu-se cu siguranta printre cele mai frumoase si grandioase sectoare de Chei din Romania fiind un superb peisaj carstic de aproximativ 3 km lungime construit in decursul erelor geologice de raul Hasdate.
Apoi la vreo 20 de km de pensiunea noastra, la iesirea din Turda spre Cluj, intrand in satul Copaceni, dupa nu mult timp, la capatul localitatii incepeti sa patrundeti intr-un alt colt de rai creat de natura in piatra, este vorba de Cheile Turenilor sau Cheile Copandului, cum le spunem noi localnicii.
Vederea va va fi atrasa de o adevarata expozitie de stanci cu peisaje de basm. Au o lungime mai mica decat Cheile Turzii (1850m), iar peretii de 100-150 m inaltime sunt impodobiti cu diverse forme carstice: pesteri, ravene, cascade.
Si pentru ca ne dorim sa va avem ca oaspeti va spunem ca in apropierea pensiunii noastre exista si o salina vestita prin frumusetea si grandoarea sa, Salina Turda, precum si Lacurile sarate Durgau cu efecte terapeutice, benefice pentru aparatul locomotor si vestitul namol de Turda, recunoscut ca fiind mult mai bun in tratarea reumatismului decat cel de la Techirghiol.
Si pentru ca acum sigur v-am convins sa ne vizitati e bine sa stiti si unde veti fi cazati.
Pensiunea Poarta Apusenilor, Valea Ariesului, destinata pentru cazare Apuseni, cazare Valea Ariesului dispune de 14 locuri de cazare in 6 camere si un apartament, fiecare camera avand personalitatea si culoarea proprie.
Puteti alege in functie de paleta de culori preferata, intre apartementul violet, camera albastra, camera galbena, camera portocalie, camera verde sau camerele rosii.
Personalul nostru va sta la dispozitie 24 de ore din 24 pentru ca sejurul la pensiunea Poarta Apusenilor sa fie cat mai placut.

Preturi:
-camera dubla: 100 RON
-camera dubla cu mic dejun: 120 RON
-camera dubla cu demipensiune (cina + mic dejun): 150 RON
-camera dubla cu pensiune completa: 200 RON

Servicii oferite
-restaurant
-terasa
-piscina
-plimbari cu ATV-ul
-excursii cu ATV-ul
plimbari cu sareta
-acces la gratar in aer liber
-spatiu de joaca pentru copii
-campare

Pentru rezervari: Ramona Ilea, Tel: 0745646491, 0732114323, Andrei Florea: 0732114324, 0748792342.  

Date de contact: Andrei Florea

imaginea 01 b imaginea 02 b imaginea 03 b
imaginea 04 b imaginea 05 b imaginea 06 b imaginea 08 b imaginea 09 b imaginea 10 b imaginea 11 b imaginea 12 b imaginea 13 b imaginea 14 b imaginea 15 b imaginea 16 b imaginea 17 b imaginea 18 b imaginea 19 b imaginea 20 b imaginea 22 b imaginea 23 b imaginea 24 b
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: