Cabana Emar

Cabana Emar

Inchiriez cabana pe Valea Ariesului, la 15 km de Turda, Intr-un peisaj minunat. La parter este un living mare, baie si bucatarie iar la mansarda 3 dormitoare, o debara si balcon. Utilitati complete: TV, frigider, apa rece si calda, canalizare, dus. Curtea mare. Multe obiective turistice in apropiere: Cheile Turzii, Salina Turda, manastirile de la Rimetea, etc. Pret negociabil, functie de solicitari.... (Cabana Emar)

Pensiuni Apuseni Cazare Apuseni, Poarta Apusenilor

Pensiuni Apuseni Cazare Apuseni, Poarta Apusenilor

Situata la intrarea in Muntii Apuseni, “Muntii de piatra” ai motilor la 15 km de municipiul Turda, in comuna Moldovenesti, Pensiunea Poarta Apusenilor este ultima si cea mai moderna locatie de pe Valea Ariesului. Intr-un cadru natural de poveste poti descoperi ospitalitatea ardeleneasca : casa si masa ca la mama acasa, la pensiuni Apuseni, pensiune Cheile Turzii, pensiune Turda, pensiune... (Pensiuni Apuseni Cazare Apuseni, Poarta Apusenilor)

CAZARE VALEA ARIESULUI,PENSIUNE VALEA ARIESULUI, PENSIUNEA POARTA APUSENILOR

CAZARE VALEA ARIESULUI,PENSIUNE VALEA ARIESULUI, PENSIUNEA POARTA APUSENILOR

Cazare Valea Ariesului, Pensiune Valea Ariesului, Pensiunea Poarta Apusenilor. Situata la intrarea in Muntii Apuseni, “Muntii de piatra” ai motilor la 15 km de municipiul Turda, in comuna Moldovenesti, Pensiunea Poarta Apusenilor este ultima si cea mai moderna locatie de pe Valea Ariesului. Intr-un cadru natural de poveste poti descoperi ospitalitatea ardeleneasca : casa si masa ca la... (CAZARE VALEA ARIESULUI,PENSIUNE VALEA ARIESULUI, PENSIUNEA POARTA APUSENILOR)