Este situata la 36 km de Cluj Napoca, pe drumul Gilau-Maguri Racatau intr-un cadru natural deosebit, o adevarata oaza de liniste si recreere in mijlocul naturii. Frumusetea locului, puritatea aerului si lipsa unor curenti puternici sunt elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat.
Vila are capacitate de cazare de 16-18 locuri, conditiile de cazare sunt deosebite, in camere decorate modern, cu facilitati de incalzire centrala, apa calda si rece permanenta, doua bai utilate modern, televizoare cu acces la televiziune prin satelit,bucatarie utilata complet si gratar-barbeque in curte.
Va asteptam !

=> depus pe site de catre Ovidiu C. = >vizitati si site-ul nostru original :  http://pocol.freehostia.com/  => aici gasiti mai multe detalii

Vila "Maria" dispune de 4 camere ( un living la parter si trei dormitoare la etaj) doua bai si bucatarie. Fiecare dormitor este dotat cu unul sau mai multe paturi cu lenjerie si paturi , dulap si televizor. In dormitoare pardoseala este acoperita cu parchet laminat.Incalzirea este asigurata de centrala termica cu putere suficienta pentru a asigura confortul termic.
Caldura este asigura prin intermediul semineului situat in living, unul din punctele forte ale vilei. La fiecare etaj este cate o baie, dotata cu cabina de dus cu hidromasaj si instalatii tehnico-sanitare, gresie si faianta, apa calda si apa rece in permanenta.Camera de zi de la parter este dotata cu canapea, masuta, televizor, instalatie receptie satelit, doua mese si scaune.
Bucataria este dotata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde si plite electrice, chiuveta de inox, incalzitor pentru apa electric instant, cafetiera, vesela, tacamuri si alte obiecte de uz casnic necesare.

Date de contact: Pocol Gheorghe (Email: ) (Telefon: 0726-100.098, 0744-374.947)

Cabana Maria din Maguri Racatau Cabana Maria Maguri Racatau Cabana Maria
Cabane Maguri Racatau Cazare Cabane Maguri Racatau Cazare in Maguri Racatau Cazare Maguri Racatau Cazare Transilvania Cazari Maguri Racatau Maguri Racatau Cabane Vile Maguri Racatau Cabane Maguri Racatau Cazari Maguri Racatau Cluj Maguri Racatau Pensiuni Maguri Racatau Pensiuni Cabane Maguri Racatau Pensiuni Maguri Racatau Vila Maria Maguri Racatau Vila Maria Vile Maguri Racatau Vile Pensiuni Maguri Racatau Vile si cabane Maguri Racatau
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: