La doar cativa Km distanta de CLuj-Napoca in localitatea Racatau intr-un peisaj mirific este pozitionat complexul de agrement "La Ionel". Ideal pentru petrecerea weekendurilor impreuna cu prietenii sau colegii de munca la deja obisnuitele teambuilding-uri "La Ionel" are o capacitate de cazare de pana la 40 de persoane in cele 3 cabane dotate grup sanitar si seminee care sa creeze confortul necesar. In curtea complexului exista spatii amenajate pentruparcare, un foisor pentru prepararea si servirea mesei, teren de fotbal, volei si loc de joaca pentru copii. Soseaua si drumul pana la cabana se prezinta in conditii bune, iar pentru umplerea vacantei se organizeaza la cerere drumetii, partide de pescuit si plimbari cu barca pe lacul din zona. Fiecare vizitator are ocazia inaintea plecarii sa isi aminteaasca de clipele petrecute "La Ionel" in jurul unui foc de tabara impresionant gratie gazdei deosebite.

Pensiunea este catalogata la 2 margarete; mai multe detalii si galerie de imagini pe site-ul pensiunii http://www.pensiunealaionel.com.

Acceptam animale de companie !

 

Date de contact: Ionel (Telefon: 0743-049.024)

Cabana de inchiriat Cabana interior Cabane de inchiriat Maguri Racatau
Cabane Maguri Racatau Cabane munte Maguri Racatau Cascada langa cabana in Maguri Racatau Cazare cabana Racatau Cazare cabane Maguri Racatau Cazare la Maguri Racatau Cazare Maguri Racatau la cabana Cazare Maguri Racatau Foc de tabara la Maguri Racatau Interior cabana Peisaj din cabana Peisaje din exterior
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: