Cazare Maguri-Racatau - Pensiunea Georgiana

Cazare Maguri-Racatau - Pensiunea Georgiana

Pensiunea Georgiana din Maguri-Racatau este o destinatie perfecta pentru iubitorii si pasionatii de natura. Comuna Maguri-Racatau, este parca zidita pentru bucuria ochiului, cu peisaje superbe, o natura aproape de imaginea primelor inceputuri. Toate parca te imbie daca ai trecut vreodata pe aici, sa revii. 0744798551 pensiunea.georgiana@yahoo.com receptie@pensiunea-georgiana.com www.pensiunea-georgiana.com https://www.facebook.com/PensiuneaGeorgianaMaguriRacatau... (Cazare Maguri-Racatau - Pensiunea Georgiana)

Pensiunea Georgiana

Pensiunea Georgiana

Pensiunea Georgiana – pensiunea inimi tale ! Aici gasesti liniste, relaxare si aer curat de munte. Aici vezi apa cum siroieste, cum curge in rauri repezi si paraie line. Pensiunea Georgiana din Maguri-Racatau este locul ideal pentru a-ti petrece timpul liber alaturi de cei dragi tie! Pensiunea Georgiana din Maguri-Racatau, beneficiind de o pozitie pitoreasca si de o panorama deosebit de linistita,... (Pensiunea Georgiana)

Georgiana

Georgiana

Pensiunea Georgiana – pensiunea inimi tale ! Pensiunea Georgiana este Locatia perfecta pentru clipe de neuitat pentru petrecerea timpului liber si relaxare in pustietate, la doar o ora distanta de zgomotul orasului. Suntem pregatiti sa fim gazde bune si sa va satisfacem dorintele pentru a va oferi un sejur cat mai placut la Maguri-Racatau. Viziteaza Pensiunea Georgiana din Maguri-Racatau... (Georgiana)

Vila Maria

Vila Maria

La nici 40 km de cetatea Clujului, unde dealurile coboara pana in albia Somesului Rece, intr-un cadru natural deosebit va asteapta o adevarata oaza de liniste si recreere. Frumusetea locului, puritatea aerului si lipsa unor curenti puternici sunt elemente favorizante pentru petrecerea weekend-urilor si concediilor dvs. Ospitalitatea ardeleana alaturata conditiilor de cazare deosebite, in camere decorate... (Vila Maria)

Cazare Maguri Racatau, Vila Maria

Cazare Maguri Racatau, Vila Maria

Este situata la 36 km de Cluj Napoca, pe drumul Gilau-Maguri Racatau intr-un cadru natural deosebit, o adevarata oaza de liniste si recreere in mijlocul naturii. Frumusetea locului, puritatea aerului si lipsa unor curenti puternici sunt elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Vila are capacitate de cazare de 16-18 locuri, conditiile de cazare sunt deosebite, in camere decorate... (Cazare Maguri Racatau, Vila Maria)

Cazare Maguri Racatau Pensiunea la Ionel

Cazare Maguri Racatau Pensiunea la Ionel

La doar cativa Km distanta de CLuj-Napoca in localitatea Racatau intr-un peisaj mirific este pozitionat complexul de agrement "La Ionel". Ideal pentru petrecerea weekendurilor impreuna cu prietenii sau colegii de munca la deja obisnuitele teambuilding-uri "La Ionel" are o capacitate de cazare de pana la 40 de persoane in cele 3 cabane dotate grup sanitar si seminee care sa creeze... (Cazare Maguri Racatau Pensiunea la Ionel)