Pensiunea Paris, situata in Cluj-Napoca, intr-o pozitie privilegiata, este la indemana atat din punct de vedere al amplasarii cat si din punct de vedere al raportului calitate - pret. Intimitatea si linistea zonei, cumulate cu proximitatea fata de centrul orasului (10 minute pe jos) precum si pozitionarea excelenta fata de caile de acces si fata de principalele puncte de interes ale orasului sunt atuurile noastre pentru succesul unei sederi cat mai placute in orasul Cluj-Napoca, inima economica si culturala a Ardealului.
Constructia moderna si mediul ambiental placut impreuna cu profesionalismul si amabilitatea personalului reprezinta garantia confortului dumneavoastra. Fie ca sunteti in calatorie de afaceri, in vacanta sau doar in trecere, prin serviciile si conditiile pe care le oferim, tot ce veti dori la plecare va fi sa reveniti.
Pentru cazare, Pensiunea Paris dispune de un living, bucatarie si salon pentru micul dejun, biblioteca, precum si un numar total de 18 camere, din care 8 camere single (100 RON), 5 camere duble (120 RON), 3 matrimoniale (120 RON) ,una tripla (150 RON) si una cu patru paturi(180 RON) toate finisate si amenajate in conformitate cu cele mai moderne standarde. In Weekend reducere 20% la cazare.Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot comfortul necesar pe tot parcursul sederii. La capitolul dotari, fiecare camera dispune de televiziune prin cablu, grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus si apa calda non-stop precum si incalzire centrala.
Receptia pensiunii este deschisa 24 de ore din 24, camerele pregatindu-se pentru cazare începand cu orele 12 00, decazarea facându-se în ziua plecarii pâna la orele 11 00. Pentru a fi binedispusi în noua zi, oferim doritorilor un mic dejun consistent si variat (10 RON) intre orele 7:00 – 9:00, neinclus în tariful de cazare.
Pensiunea Paris de 3 stele acorda posibilitatea de a petrece momente de neuitat intr-o ambianta intima si relaxanta prin intermediul elegantei, ospitalitatii, dotarii si serviciilor de care da dovada. Pentru a satisface cele mai exigente gusturi, unitatea dispune de un comfort deosebit si un colectiv tânãr.
Conducerea Pensiunii Paris vã rezervã o primire calduroasã de bun venit.

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: