Cabana Adi&Alex

Cabana Adi&Alex

Cabana se afla situata in apropierea Statiunii Fantanele-Belis cu vedere spre muntele Vladeasa,in apropierea lacului de acumulare Fantanele unde se poate practica pescuitul sportiv,plimbari cu barca pe lac si se pot face drumetii,poate fi vizitata manastirea "Rasca-Transilvana",Crucea lui Avram Iancu si bradul lui Horea.In zona se pot recolta fructe de padure.Cabana asigura 10-12 locuri de... (Cabana Adi&Alex)

Cabana Ady&Alex

Cabana Ady&Alex

Cabana se afla situata in apropierea Statiunii Fantanele-Belis cu vedere spre muntele Vladeasa,in apropierea lacului de acumulare Fantanele unde se poate practica pescuitul sportiv,plimbari cu barca pe lac si se pot face drumetii,poate fi vizitata manastirea "Rasca-Transilvana",Crucea lui Avram Iancu si bradul lui Horea.In zona se pot recolta fructe de padure.Cabana asigura 10-12 locuri de... (Cabana Ady&Alex)

Cabana Dacilor

Cabana Dacilor

Situata la 5 km de staţiunea Beliş-Fântânele, in satul Calatele Padure, cabana va ofera linistea si solitudinea unui adevarat concediu la munte. Cabana este disponibila pentru petrecerea vacanţelor şi a concediilor, organizarea de team-buildinguri, petrecerea sarbatorilor de Craciun, Revelion, Pasti etc si sarbatorirea diverselor aniversari. SERVICII OFERITE *Cabana este formata din living cu... (Cabana Dacilor)

Cabana Belis-Fantanele, Cabana Panorama Belis

Cabana Belis-Fantanele, Cabana Panorama Belis

Cabana Panorama Belis este situata in localitatea Belis- Fantanele, la 2 km de Lacul de acumulare Fantanele – Belis, intr-un spatiu misterios, linistit, ideal pentru petrecerea unor zile de relaxare, de detasarea de cotidian... Priveliste Atmosfera Nemarginire... Odihna Relaxare Armonie Melancolie Ambianta Cabana PANORAMA cadru si stare care se completeaza si influenteaza...... (Cabana Belis-Fantanele, Cabana Panorama Belis)

Cazare Belis, Pensiunea Sandor, Belis

Cazare Belis, Pensiunea Sandor, Belis

Oferim cazare in Belis la Pensiunea Sandor... (Cazare Belis, Pensiunea Sandor, Belis)

Cazare Belis, Pensiuni Belis, Casa Albastra

Cazare Belis, Pensiuni Belis, Casa Albastra

Asezata intr-o padure fascinanta de brazi, Pensiunea Casa Albastra va asteapta sa va cazati in conditii excelente, cu mancare gustoasa si indestulatoare stropita de un " stampal de palinca". Lasa in urma ta stresul, aglomeratia si vino sa te incarci cu liniste, aer curat si peisaje de vis! Pensiunea dispune de 6 camere confortabile, avand o capacitate de 15 pers, parcare proprie, sala de... (Cazare Belis, Pensiuni Belis, Casa Albastra)

Cazare Belis, Pensiunea Dolly

Cazare Belis, Pensiunea Dolly

Oferta de cazare la Belis la Pensiunea Dolly in localitatea Poiana-Horii. Distanta fata de Cluj Napoca este de 100 km si de Huedin 50 km. Locuri de cazare: 8 2 bai Bucatarie Living Pret:     110 RON / camera dubla     180 RON / camera cu 4 paturi Mai multe detalii pe site (Cazare Belis) sau la tel: 0264-437320... (Cazare Belis, Pensiunea Dolly)