Pensiunea 'La mesteceni'
Salicea nr. 86, Mob: 0754 041508
Dupa un drum de vreo 6 km printr-o splendida padure de carpeni si trecand apoi prin mai multe vai impanzite de mesteceni ajungeti La mesteceni***, o pensiune situata in satul Salicea, comuna Ciurila la 13 km distanta de Cluj-Napoca.
Este o constructie noua, finalizata in anul 2007 si care imbina modernul cu traditionalul speram noi, intr-un mod care sa-i incante pe oaspetii nostri.
Este dotata cu 10 camere cu bai proprii fiecare, 8 camere sunt cu 2 paturi sgl si 2 camere cu 1 pat dublu. Mobilierul este rustic, din brad iar fronturile sunt pictate manual de artista Monica Vaupre. Fiecare camera are balcon si fie ca este orientata spre Magura, spre Tauti sau spre vale, are o priveliste parca personalizata.
La etajul 1 exista un spatiu de petrecere a timpului liber, lectura in care veti gasi jocuri de societate, carti din literatura nationala si internationala.
La parter este sala de mese cu o capacitate de aproximativ 50 locuri in care se pot servi mancaruri traditionale romanesti si o terasa cu o capacitate de 40 locuri.

  Din primavara anului 2012 se va deschide un centru de agrement care include: piscina pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii.

 

 

 

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: