Pensiunea Estelle ofera conditii de cazare avantajoase. Va invitam sa vizitati site-ul pentru a va convinge. Va punem la dispozitie galerie foto, localizarea pensiunii precum si mijloacele de transport disponibile pentru a ajunge aici.

Obiective turistice de vizitat la Rasnov

Pensiunea Estelle este situata in orasul Rasnov, judetul Brasov. Orasul Rasnov este un obiectiv turistic important, mai jos va dam cateva repere turistice. Cetatea Rasnov - Leagan de civilizatie - Importanta istorica - Asezare

De pe netedul ses al Barsei se zaresc de departe, ruinele masive ale Cetatii Rasnov, construita pe un deal stancos.
Cum arata odinioara cetatea? O plimbare printre ruinele camerelor de provizii, de-a lungul zidurilor groase, cu galeriile de unde luptatorii rasnoveni aparau cetatea, sau la "Ograda" - locul unde erau aduse vitele la adapost - ne poate sugera contururile ei.

Situata pe drumul de veche traditie Brasov-Rucar-Campu-lung Muscel, ce lega Transilvania de Tara Romaneasca, cetatea a facut fata multor asedii; o singura data luptatorii ei au trebuit sa deschida portile, in anul 1612, din cauza lipsei de apa.
Acest eveniment revine in memorie si datorita fantanei pe care o vedem in mijlocul cetatii ruinate. Cu cata truda trebuie sa fi fost sapata in stanca dura fantana adanca de peste 150 m!
O imagine tot atat de sugestiva ne-o ofera si muzeul din Rasnov, in care armele, uneltele, stampele si alte obiecte de epoca evoca atmosfera acelor vremuri si intregesc istoricul puternicei cetati.

Date de contact: Stela Pruteanu (Email: ) (Telefon: 0744-379.723, 0268-230.236)

Bran Cazare Cabane Rasnov Cazare Bran
Cazare Brasov Rasnov Cazare Brasov Cazare in Rasnov Brasov Cazare in Rasnov Cazare Pensiuni Brasov Cazare Pensiuni Rasnov Brasov Cazare Pensiuni Rasnov Cazare Rasnov Brasov Cazare Rasnov Cazari Rasnov Locuri cazare Rasnov Oferte Cazare Pensiuni Brasov Pensiuni Rasnov Rasnov Brasov Rasnov
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: