Montien este un simbol excelentei, dovedit prin modernism, stil unic si nonconformism.

In traducere din limba tailandeza, numele Montien inseamna “resedinta regala”, de unde si motto-ul nostru“where guests are kings and kings are guests”.

Amplasata intr-o locatie ideala, in inima muntilor Bucegi, pe drumul spre cabana Trei Brazi, Montien reda oaspetilor sai, pofta de viata, optimismul de care au nevoie, invioreaza si tonifica, in numai cateva zile.
Arhitectura moderna si nonconformista a pensiunii se armonizeaza atat functional cat si estetic cu natura realizand un ambient intim si relaxant.
Locatia si-a deschis portile in 2008 si pune la dispozitie 15 spatii de cazare in camere single, duble twin si camere duble matrimoniale, toate beneficiind de dotari ultramoderne: balcon si bai proprii (jacuzii sau dus), televizor LCD, minibar, Internet wireless, room service.

Restaurantul ofera bucatarie atat romaneasca, cat si internationala, pentru satisfacerea celor mai exigente si rafinate gusturi.
In cafeneaua de lux poti savura, impreuna cu prietenii, o cafea esspreso speciala, cu o aroma unica, sau sa urmaresti cuburile de gheata rotindu-se in paharul de whiskey acompaniat de un trabuc cubanez selectionat cu mare grija de personalul nostru.
Noua chiar ne pasa, si am gandit fiecare amanunt pentru oameni speciali care cauta intr-adevar ceva deosebit, unic pe valea Prahovei. Daca ai ajuns aici, poti experimenta putina adrenalina prin plimbarile cu ATV-ul si cu elicopterul deasupra muntilor Bucegi.
Pe terasa, situata in mijlocul naturii, te poti relaxa contempland natura, poti citi o carte, ziare, reviste sau prin diferite activitati: sah, table, carti, remmy.
Montien ofera de asemenea conditii pentru turismul de afaceri, punand la dispozitia clientilor interesati o sala de conferinte cu o capacitate de 60 - 70 locuri, dotata cu ecran flipchart, videoproiector si sonorizare.
La cerere, Montien se poate transforma in locul perfect pentru petreceri private sau aniversari.

Date de contact: Vali Popoiag (Email: ) (Telefon: 0722.317.484)

carteVizita2 JPG 4236 JPG 4265
JPG 4282 JPG 4286 JPG 4310 JPG 4316 JPG 4323 JPG 4354 JPG 4420 Picture 0077 Picture 0411 Picture 0499 pozaSite Vila caseta
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: