Situat in inima muntilor Carpati, la altitudinea de 1050 metri, Complexul Clabucet din Predeal situat la baza partiei de schi ,va invita in lumea elegantei printr-o atmosfera care combina armonios rusticul montan cu confortul modern.

Daca planificati o vacanta sau o intalnire de afaceri, puteti conta pe Complexul Clabucet Sosire.Din momentul sosirii sunteti musafirii nostrii.Noi avem grija detaliilor, astfel incat sa puteti folosii timpul pentru ceea ce dumneavostra apreciati cel mai mult. 

Prin dotarile si facilitatile de care dispune Complexul Clabucet devine un punct de reper in turismul montan si este format din:
Hotel "Premier"
Cabana "Clabucet Sosire"
Barul "Schiorilor"
Centru "Inchirieri Material Sportiv" 

Vara Complexul Clabucet este punctul de plecare pentru drumetii in muntii ce inconjoara orasul Predeal. Aceste plimbari se pot face si cu ATV-urile.Deasemenea se pot organiza si jocuri "paintball" acestea devenind o moda in ultimii ani.

Incearca camerele amenajate pentru confortul si atmosfera pe care ti le doresti. Toate camerele sunt dotate pentru a satisface cele mai exigente cerinte cu: televizor, TV cablu ,frigider, minibar, telefon international, internet.

Camere duble 12
Apartamente 6
Restaurant
Bar cu Biliard
Sauna si Jacuzzi
Sala de Fitness si masaj
Sala de Conferinte

Date de contact: Complex Clabucet (Email: ) (Telefon: 004.068.457.140)

Cazare Predeal 1 Cazare Predeal 10 Cazare Predeal 11
Cazare Predeal 12 Cazare Predeal 13 Cazare Predeal 14 Cazare Predeal 15 Cazare Predeal 16 Cazare Predeal 17 Cazare Predeal 18 Cazare Predeal 19 Cazare Predeal 2 Cazare Predeal 20 Cazare Predeal 3 Cazare Predeal 4 Cazare Predeal 5 Cazare Predeal 6 Cazare Predeal 7 Cazare Predeal 8 Cazare Predeal 9
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: