Pensiunea Maria, Moieciu de Sus

Pensiunea Maria, Moieciu de Sus

Pensiunea Maria, amplasata in Moieciu de Sus, intr-o oaza de liniste si intimitate ofera oaspetilor clipe de neuitat, intr-un cadru natural, inconjurata de peisaje mirifice. Oaspetii nostrii beneficiaza de camere duble, cu baie, televizoare, living, frigider, incalzire centrala, acces la bucatarie, curte, parcare, grill, balansoar., bicicleta,..etcPensiunea se preda la cheie, pretul fiind de 50-70... (Pensiunea Maria, Moieciu de Sus)

Casa Olga

Casa Olga

Preferi o locatie linistita in locul statiunilor montane aglomerate ? Vino la Paraul Rece la Casa Olga. Pierzi prea mult timp in trafic asa ca, lasa masina acasa si vino cu trenul. Te luam noi de la gara din Predeal si te aducem la Paraul Rece. Paraul Rece este cunoscut pentru aerul curat, puternic ionizat, presiune atmosferaica joasa si multe zile cu lumina si soare, iar altitudinea este de aprox.... (Casa Olga)

Cazare Paraul Rece la Casa Olga

Cazare Paraul Rece la Casa Olga

Casa Olga este situata în statiunea turistica Paraul Rece, la numai 5 km de postul de control rutier Predeal. Aceasta eleganta resedinta de vacanta beneficiaza de o arhitectura deosebita si combina peisajul pitoresc montan cu ambianta linistita si relaxanta de acasa… cu o diferenta. Aici aveti la dispozitie urmatoarele facilitati: camere cochet decorate, cu vedere panoramica... (Cazare Paraul Rece la Casa Olga)

Cazare Predeal, Bran, Moeciu, Poiana Brasov la Pensiunea Colt de Rai

Cazare Predeal, Bran, Moeciu, Poiana Brasov la Pensiunea Colt de Rai

La sud de Poiana Brasov, Nord de Bran si la 20 de km de Predeal - Paraul Rece se afla pensiunea COLT DE RAI. Iubitorii muntelui pot face trasee spre atractiile zonale cum ar fi: Cheile Moeciului, Masivul Bucegi, Rezervatia Naturala "Piatra Craiului" sau Castelu Bran. (2 Comentarii)... (Cazare Predeal, Bran, Moeciu, Poiana Brasov la Pensiunea Colt de Rai)