Pensiunea Valea cu Calea

Pensiunea Valea cu Calea

Pensiune Valea cu Calea dispune de 12 camere duble cu baie proprie, televizor si balcon.... (Pensiunea Valea cu Calea)

Cris Garden

Cris Garden

Cazare-Restaurant-Training-Team Building Pensiunea Cris Garden este situata in Moeciu, la 5 km de castelul Bran, la 28 km de orasul Brasov, la 28 km de Poiana Brasov, pe malul paraului Turcu. Va puteti caza in conditii deosebite, cu privelisti frumoase, puteti lua masa la restaurantul nostru mancaruri traditionale romanesti, bune de te lingi pe degete sau sa petreceti placut timpul liber in... (Cris Garden)

Pensiunea Maria

Pensiunea Maria

Intr-un cadru natural de basm, poti descoperi ospitalitatea romaneasca: casa si masa ca la mama acasa!... (Pensiunea Maria)

Cazare Moieciu de Jos, Casa Florescu

Cazare Moieciu de Jos, Casa Florescu

situata in renumita zona bran-moeciu,Casa Florescu va ofera cazare in 6 camere duble cu televizor,cablu tv,living si sala de mese spatioase,gratar foisor si teras in curte.aici va puteti petrece un week-end sau un concediu relaxant si odihnitor la preturi incepind de la 50ron/camera/noapte. pentru detalii si poze vizitati pagina noastra www.pensiuneaflorescu.dap.ro tel.0766151147 sau 0756115172... (Cazare Moieciu de Jos, Casa Florescu)

Cazare moieciu de jos, Casuta cu Ponei

Cazare moieciu de jos, Casuta cu Ponei

Pensiunea „Casuta cu ponei” este situata in culoarul Rucar-Bran in comuna Moeciu de Jos, (la 30 km de municipiul Brasov, 25 km de Predeal si la 3 km de localitatea Bran) intr-o zona cu un peisaj cu totul deosebit, intre Piatra Craiului si Bucegi, beneficiind de liniste si un cadru natural pitoresc. Pensiunea Casuta cu ponei, cu un ambient care imbina rusticul cu modernul, asigura clientilor... (Cazare moieciu de jos, Casuta cu Ponei)

Dracula House

Dracula House

... (Dracula House)

Cazare Moieciu de Jos, Dracula House

Cazare Moieciu de Jos, Dracula House

Situata in Moeciu de Jos pe malul paraului Turcu, la doar 200m de renumitul complex-restaurant Cheile Gradistei, pensiunea Dracula House va ofera pentru cazare 10 camere cu pat matrimonial (4 camere cu baie proprie cu cabina de dus), fiecare cu balcon cu priveliste superba inspre munti, ce au in dotare tv-cablu. Pensiunea pune la dispozitia clientilor un spatios living cu semineu, bucatarie utilata,... (Cazare Moieciu de Jos, Dracula House)

Cazare Moieciu de Jos, Pensiune La Munte

Cazare Moieciu de Jos, Pensiune La Munte

Situata intr-un cadru natural deosebit,pe drumul ce leaga loc. Moeciu de Jos de loc. Moeciu de sus, pe malul paraului Turcu,la 200 m de Complexul Turistic "Cheile Gradistei", pensiunea va pune la dispozitie 9 camere duble cu bai proprii ( cabina de dus), tv-cablu, frigider ,pat matrimonial, balcon( 6 au balcon propriu iar 2 au balcon comun).La parterul vilei  se afla livingul spatios... (Cazare Moieciu de Jos, Pensiune La Munte)

Cazare Moieciu de Jos, Casa Cristina

Cazare Moieciu de Jos, Casa Cristina

Oferim cabana in Moieciu de Jos ideala ptr 1-2 familii.In Casa Cristina t otul este nou, camerele sunt extrem de spatioase si modern mobilate. Aveti tot ce va este necesar pentru un sejur la munteCabana se preda la cheie, astfel ca veti beneficia de liniste si relaxare totala. Detalii de contact la 0721300029, 0753603026 www.romaniacountry.ro/casac.html... (Cazare Moieciu de Jos, Casa Cristina)