La 10 minute de centrul istoric al Brasovului, in orice anotimp, fie el calduros de vara sau in racoarea iernii, va oferim cazare  in sistem hotelier. Dispunem de o garsoniera cu acces separat, constructie noua si dotata la standarde moderne de calitate si confort. Camera este spatioasa cu un pat matrimonial (capacitate 2 persoane), cablu Tv, bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, baie cu dus. Parcarea este gratuita.Tariful este de 70 Ron/noapte. 

Rezervarea se face la nr. de tel. 0720092444 sau 0268415343.
In cazul in care nu confirmati telefonic rezervarea dumneavoastra, aceasta va fi anulata.Nu se percepe acont pentru rezervarile facute. Rezervarea odata facuta va trebui reconfirmata telefonic cu o saptamana inaite daca este cazul si a doua oara cu o zi inaintea sosirii .
Suntem localizati in centru la 10 minute de mers pe jos pana in Piata Sfatului, unde puteti vizita Biserica Neagra , Muzeul de istorie „Casa Sfatului” sau puteti urca pe Tampa sa va bucurati de o panorama superba. Tot la 10 minute de mers pe jos se afla autogara de unde puteti lua busul daca vreti sa vizitati Castelul Bran. Preturile sunt accesibile fiind o alternativa reala a cazarii de la hotel pentru tarifele practicate si serviciile de calitate astfel incat cazarea in Brasov poate fi un real succes daca veti alege Apartamentul Antonella!

Date de contact: Veresan Antonella

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: