Doriti sa petreceti o vacanta linistita, in familie sau alaturi de niste prieteni de suflet departe de vuietul orasului, de cluburi, discoteci, concerte asurzitoare, manele  si inghesuiala?

Va oferim ocazia sa faceti acest lucru in decorul de basm al Branului , intr-un apartament situat in vila la marginea padurii.

Apartamentul este singurul oferit spre inchiriere din intreaga vila, este complet izolat de restul casei si are intrare separata. Este alcatuit din 2 dormitoare cu TV satelit, bucatarie complet utilata (frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster), baie cu dus si apa calda non-stop si dispune de incalzire centrala, de propria terasa in aer liber, acoperita, cu suprafata de 40 m2, gratar acoperit, gradina de 2000 m2.

Facilitati pentru copii: tobogan, leagan max.13 kg, groapa cu nisip si jucarii.

In zona se pot practica activitati in functie de sezon (ski, patinaj, sanius, zbor cu parapanta), precum si plimbari cu ATV-ul sau elicopterul, drumetii montane, vizitarea unor situri istorice (Castelul Bran, Cetatea Rasnov proaspat restaurata, Bisericile fortificate din imprejurimile Brasovului, Centrul istoric al Brasovului etc).

Tarife:


Paste, 1 Mai: 500 ron/apartament/3 nopti


Date de contact: Laura Mircea (Email: ) (Telefon: 0728 960 478)

BaieMica De la Pomana Dimineata
Dormitor2 DormitorMica fatascari fromaurica Gratar In livada SprePadure stalppomana terasaMica vederefataMica
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: