Pensiunea Casa Impala

Pensiunea Casa Impala

OFERTA 1 MAI - PASTE 2013!!!! INFORMATII LA NR. : 0728 56 83 89 Atmosfera de familie cu care este intampinat turistul in pensiunile agroturistice este coplesitoare si va indeamna sa reveniti. Una din aceste pensiuni se numeste “Casa Impala”. Aceasta pensiune se afla la o distanta de 1 km de la parcarea castelului Bran, in directia partiei Zanoga, pana la care mai sunt 2,5 km. Casa... (Pensiunea Casa Impala)

Pensiunea "Casa Impala"

Pensiunea "Casa Impala"

OFERTE 1 MAI - PASTE 2013!!! INFORMATII LA NR.: 0728 56 83 89 Atmosfera de familie cu care este intampinat turistul in pensiunile agroturistice este coplesitoare si va indeamna sa reveniti. Una din aceste pensiuni se numeste “Casa Impala”. Aceasta pensiune se afla la o distanta de 1 km de la parcarea castelului Bran, in directia partiei Zanoga, pana la care mai sunt 2,5 km. Casa Impala... (Pensiunea "Casa Impala")

Pensiunea "Casa Impala"

Pensiunea "Casa Impala"

... (Pensiunea "Casa Impala")

marea EGEE

marea EGEE

In insula EVOIAS zona KYMI,la 4km de marea egee zona superba si linistita. Casa este compusa din:parter,living,bucataria,2 camera cu 2 paturi duble, baie proprie,bucatorie,tv si mansarda;2 camera cu 2 paturi duble,baie proprie si terasa. Facilitati cazare;tv,cu canale romanesti in living,se accepta animale,parcare,gradina/curte,acces la bucatarie,gratar/barbeque,0757662894... (marea EGEE)

cabana la BRAN

cabana la BRAN

Cabana se afla la 2.5km de castel.cu vedere la castel, m-ti si piatra craiului. Casa este compusa din:parter,living,bucataria,baie,etaj cu 3 dormitoare,baie,,si terasa. Facilitati cazare;complet mobilata,tv in living,se accepta animale,parcare,gradina/curte,gratar/barbeque,loc de joaca.zona linistita.fara trafic intens.0757662894... (cabana la BRAN)

Doina Branului

Doina Branului

Aerul proaspat, oaza de liniste si verdeata, muzica linistitoare a raului aflat in curtea pensiunii, ospitalitatea gazdelor fac un sejur la Vila Doina Branului sa lase cele mai placute amintiri. Vila Doina Branului- vila ta la Munte situata in Bran, dispune de - 8 camere cu baie, tv, balcoane proprii - la cerere pentru grupuri mai mari, oferim ca bonus, ce-a de a 9 a camera a pensiunii... (Doina Branului)

Casa de sub padure

Casa de sub padure

Doriti sa petreceti o vacanta linistita, in familie sau alaturi de niste prieteni de suflet departe de vuietul orasului, de cluburi, discoteci, concerte asurzitoare, manele  si inghesuiala? Va oferim ocazia sa faceti acest lucru in decorul de basm al Branului , intr-un apartament situat in vila la marginea padurii. Apartamentul este singurul oferit spre inchiriere din intreaga vila, este... (Casa de sub padure)

POIANA VERDE

POIANA VERDE

Pensiune turistica 20 locuri cazare in 6 camere double si 2 apartamente... (POIANA VERDE)

Cazare Bran, Casa Antonio

Cazare Bran, Casa Antonio

Situata in apropierea partiei de ski, la numai 1 kilometru de vestitul Castel Bran, pensiunea Casa Antonio te asteapta cu un confort deosebit. Pitorescul zonei, cu o panorama absolut fantastica asupra muntilor Bucegi, ospitalitatea gazdelor, aerul curat,fac din Casa Antonio locul ideal de petrecere a vacantelor. Dotari-le pensiunii: Living cu canapele din piele, TV cu plasma, cu masa de 12 persoane... (Cazare Bran, Casa Antonio)

Pensiunea Katharina**** Bran

Pensiunea Katharina**** Bran

Pensiuna Katharina Bran clasificare 4 Margarete asezata la ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula,cu un comfort deosebit si un spatiu foarte generos, camere mari spatioase-balcon, va ofera cazare pensiune completa la Restaurant-Pizzerie propriu. Adecvat pt. Conferinte, seminare, Team Building, training, mese festive,mancaruri traditionale.parcare,teren joaca, Organizeaza excursii locale: Pestera... (Pensiunea Katharina**** Bran)

Cazare Bran, Pensiunea Katharina, Bran

Cazare Bran, Pensiunea Katharina, Bran

Pensiune turistica de lux, 4 Margarete. Cazare pensiune Bran ca. 800 metri fata de Castelul BRAN - Dracula. Camere de lux 24 metri patrati (usa-hol-usa-camera), Restaurant-Pizzerie-Terasa. Adecvat pentru Conferinte, seminarii, Teambuilding, training,mese festive, cununie civila, botez... Parcare pazita, teren de joaca pt. copii, http://PensiuneaKatharinaBran.e-trader.ro, Organizeaza excursii locale:... (Cazare Bran, Pensiunea Katharina, Bran)

Cazare Bran, Portocala Mecanica

Cazare Bran, Portocala Mecanica

Pensiunea Portocala Mecanica din Bran, judetul Brasov - clasificata  4 stele Adresa: str. Bran - Poarta 330 (intre castelul Bran si partia de schi Zanoaga - vezi harta) Compunere: 3 camere duble ; 2 camere triple ( capacitate de cazare 12 locuri | toate camerele au baie prorie, Tv., frigider ) Facilitati: bucatarie; living; sala de mese; parcare; gradina; foisor; gratar - vezi galeria... (Cazare Bran, Portocala Mecanica)

Cazare Bran, Pensiunea Andra

Cazare Bran, Pensiunea Andra

Cazare Bran... (Cazare Bran, Pensiunea Andra)

Cazare Bran, Pensiunea Katharina

Cazare Bran, Pensiunea Katharina

Pensiune turistica de lux, 4 Margarete. Cazare Bran ca. 800 metri fata de Castelul BRAN - Dracula. Camere de lux 24 metri patrati (usa-hol-usa-camera), Restaurant-Pizzerie-Terasa. Adecvat pentru SEMINARE-CONFERINTE-TEAM BUILDING-TRAINING ,mese festive, cununie civila, botez, . Parcare pazita, teren de joaca pt. copii, http://PensiuneaKatharinaBran.e-trader.ro Agentie de Turism. informatii si oferte... (Cazare Bran, Pensiunea Katharina)

Cazare Bran, Pensiunea Alisa

Cazare Bran, Pensiunea Alisa

Pensiunea Alisa este asezata la poalele dealului Magura in localitatea Bran din judetul Brasov. Usor accesibila si inconjurata de o livada imensa pensiunea va ofera un mediu arhitectural si ambiental de neuitat. Interioarele pensiunii sunt generoase iar restaurantul, alaturi de barul din incinta sunt pregatite sa faca fata petrecerilor si petrecerii timpului liber intr-un mod foarte placut. Este foarte... (Cazare Bran, Pensiunea Alisa)