Colibita este una dintre cele mai pitoresti si mai cunoscute atractii turistice din Bistrita - Nasaud, care are si o istorie pe masura. In urma cu peste trei secole, locul in care se afla acum lacul Colibita era o regiune acoperita de padure, in care traiau doar animale salbatice. Primii oameni care au calcat pe acolo au fost ciobanii si cautatorii de aur. Zona a inceput sa fie populata de-a binelea in sec. Xix, cand un cioban si-a construit acolo o asezare numita `coliba`, de unde se trage si numele. Apoi, s-a construit si o biserica, pe urma o carciuma si incet, incet, mai multi oameni de pe Valea Bargaului s-au stabilit, au format un sat intreg.

Colibita este o statiune turistica si climaterica renumita pentru concentratia mare de ozon si ioni recomandata pentru tratamentul afectiunilor pulmonare si cardiace. La inceputul anilor 80 statiunea a fost demolata, odata cu stramutarea satului, pentru a face loc lacului de acumulare hidroenergetic Colibita care are o lungime de peste 5 km.

Vila este situata in Colibita ( la 45 km de Bistrita), intr-o zona montana deosebita, in mijlocul peisajului spectaculos oferit de Muntii Calimani si Lacul de Acumulare Colibita.

Zona ofera vaste posibilitati de destindere pentru iubitorii muntelui, in orice anotimp: excursii, drumetii (taramul Zanelor, izvorul de apa minerala Borcut, trasee montane - traseu marcat de 3, 5 ore pana in Vf. Bistricioru, Castel Dracula langa Pasul Tihuta - 1100 m alt), ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit (pastrav, clean, caras - in lacul Colibita), plimbari cu sania etc.

Vila dispune de un teren in suprafata de 1500mp, amenajat cu parcare, foisor, gratar/barbaque, leagan, o gradina cu meri, peri, pruni, capsuni plus un superb paraias care traverseaza intreaga gradina.

Vila este amenajata cu un living in suprafata de 37mp, cu loc de luat masa pentru aproximativ 12 persoane, Tv si satelit(pachet romtelecom dolce in living si in camera de zi), dvd, laptop, statie+boxe, sistem karaoke, doua dormitoare, camera de zi, doua bai, o bucatarie complet utilata (aragaz, frigider, filtru, boiler electric, etc. ), incalzirea este asigurata de sobele din teracota si apa este furnizata de un boiler electric de 150 l. Finisajele sunt de calitate si includ termopane, gresie, faianta, lemn, etc.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, rau in curte, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, livada, loc amenajat de joaca

Facilitati camere: sobe de teracota, uscator de par, baie pe hol, camera cu TV

Tarif special incepand de la 35 ron de persoana/nopte .

Capacitate: 12 locuri in 4 camere

CONDITII: In interiorul vilei nu se fumeaza

Date de contact: Viorel Lipan 0745110731

4 fata pliant IARNA 1
IARNA 2 verso
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: