La 50 de km de Bistrita se afla lacul de acumulare si barajul Colibita. Natura a inzestrat locurile cu peisaje mirifice, lacul este inconjurat de dealuri presarate cu paduri si pajisti superbe.

Cabana se afla la cativa pasi de malul lacului si poate gazdui pana la 20 de persoane in camere superbe ce dispun de baie proprie si apa calda in permanenta. Peisajul superb poate fi admirat de pe terasa generoasa a cabanei sau in timpul unei plimbari cu barca. In curte exista loc suficient pentru parcarea masinilor tuturor oaspetilor. Mancarea poate fi preparata pe grill, iar masa poate fi servita la malul lacului, terasa ori living.

Date de contact: Marius Plaian (Telefon: 0744-903.527)

Baia din cabana in Colibita Baie in vila pe marginea lacului Baie in vila
Baie pe marginea lacului Barca pe Lac Barca pe Lacul de la Colibita Brazi pe marginea lacului vazuti din Cabana Cabana la Colibita Cabana vedere de pe lac Cabane, vile in Colibita Cabane si Lacul de la Colibita Cabane vecine in Colibita Camera din Cabana de la Colibita Camera in cabana din Colibita Camera in vila in Colibita Camera in vila la Colibita Cazare in camera cu televizor Cazare in vila, cabana in Colibita Cazare la Colibita in vila Cazare la Colibita Cazare langa Lacul de la Colibita Colibita cazare pe marginea lacului in camera dubla Flori de gradina langa vila Flori din curtea vilei Flori in curtea vilei Hol din cabana Holul vilei Intrarea la vila din Colibita Intrarea la vila Lacul Colibita vazut din cabana Lacul de la Colibita vazut de pe terasa Masa in curte la vila in Colibita Peisaj cu Lacul Colibita vazut din cabana Peisaj cu Lacul Colibita Peisaj cu lacul vazut din vila in Colibita Peisaje din curte Peisaje frumoase vazute de pe marginea lacului Peisaje frumoase vazute din cabana de pe marginea lacului Peisaje vazute din cabana Pesti ornamentali prinsi in lac Pontonul de la cabana Pontonul si lacul de la Colibita Poza cu scarile cabanei Poze cu lacul vazute din cabana Scarile in cabana Sistemul de incalzire al cabanei Terasa cabanei din Colibita Terasa pe marginea lacului la Colibita
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: