Cabana Colibita

Cabana Colibita

... (Cabana Colibita)

Caban lemn rotund

Caban lemn rotund

Cabana este noua, are 4 camere plus bucatarie complet utilata, baie, sufragerie, incalzire centrala, gratar exterior, balansoar, etc.Mai multe informatii puteti afla la nr de tel 0745115341 sau 0741107888.... (Caban lemn rotund)

Cabana Darius situata la intersectia zonelor turistice Piatra Fantanele si Colibita

Cabana Darius situata la intersectia zonelor turistice Piatra Fantanele si Colibita

Este situata in localitatea Muresenii Bargaului, la o apropiere de 9 km de Lacul Colibita si la o distanta de 13 km de Hotel Castel Dracula.Cabana este noua, are 4 camere plus bucatarie complet utilata (plita electrica, cuptor electric, frigider, masia de spalat), baie, sufragerie, debara.Mai multe informatii puteti obtine la numerele de telefon 0745115341 si 0741107888, sau daca ne trimite-ti un email... (Cabana Darius situata la intersectia zonelor turistice Piatra Fantanele si Colibita)

Regim hotelier No.29 - Bistrita

Regim hotelier No.29 - Bistrita

Oferim cazare in regim hotelier (maxim 4 persoane) in Bistrita, in zona rezidentiala a orasului.Daca esti in vizita, in interes de afaceri in Bistrita si doresti un loc relaxant si elegant unde sa innoptezi, noi oferim conditii de 4 stele la preturi avantajoase.Tipul imobilului este un apartament in suprf.de 80 mp, super finisat, mobilat elegant, televizor LCD, home cinema, bucatarie modern echipata,... (Regim hotelier No.29 - Bistrita)