Casa Dives

Casa Dives

Casa Dives, imbinarea perfecta intre eleganta si rafinamentul anilor 1900 si tehnologia si luxul anilor 2000! http://www.casadives.ro Casa Dives se afla la 20 de kilometri de centrul orasului Alba Iulia. Desi nu este foarte departe de aceasta localitate, zona unde este situata pensiunea este absolut ideala pentru relaxare. Fara zgomotul cotidian, intr-un cadru natural care te duce cu gandul la vacantele... (Casa Dives)

IEDERA

IEDERA

Pensiunea Iedera are aerul caselor taranesti,impodobita cu blide, ulcioare,oale,costume populare. Dormitorul de la parter are baie si terasa proprie. La parter se afla sala de mese, bucataria, camara, semineul si fumoarul. La mansarda sunt 3 dormitoare mari si doua bai. In curtea mare,abunda florile, arbustii(circa 300 de specii), pomii fructiferi. Aici gasiti panoul de baschet, fileul... (IEDERA)

Pensiunea IEDERA

Pensiunea IEDERA

Ofer cazare in camere de 2,4,6 locuri. Situata intr-un decor de basm in orice sezon pensiunea ofera posibilitati de a-ti petrece timpul liber in cele mai variate moduri. - sport ,turism, team building,sarbatorirea majoratului,orientare turistica, foc de tabara,etc.toate la doar 25 km de municipiul Sebes si 30 km de municipiul  Alba iulia.Va asteptam cu drag... (Pensiunea IEDERA)

Cazare Alba, Pianu de Sus, Pensiunea IEDERA

Cazare Alba, Pianu de Sus, Pensiunea IEDERA

Situata la 25 km de orasul Sebes si la 30 km de Alba Iulia intr-un decor de basm va ofera cazare in camere de 2, 4 si 6 paturi ,baie gratar in curte ,semineu , masa de tenis,vizite la cele doua Sf. Manastiri, livada, parcare 10 autoturisme, drum asfaltat, preturi avantajoase.Va asteptam cu drag.... (Cazare Alba, Pianu de Sus, Pensiunea IEDERA)

Cazare Pianu de Sus, Alba, Cabana Stramturi

Cazare Pianu de Sus, Alba, Cabana Stramturi

Oferim cazare pt 12 persoane in camere de 2,4,6 paturi sala de mese, semineu piatra, gratar in curte pentru ocazii diferite.Pret avantajos.... (Cazare Pianu de Sus, Alba, Cabana Stramturi)