Casa Alex

Casa Alex

Casa Alex este o placuta pensiune in satul Horea, resedinta de comuna. Capacitate de cazare 10 locuri (3 camere duple + 1 apartament).... (Casa Alex)

Casa Alex

Casa Alex

Casa Alex este o placuta pensiune in satul Horea, capacitate de cazare 10 locuri (6 locuri in 3 camere duble + 4 in apartament).... (Casa Alex)

Cabana Niculesti

Cabana Niculesti

Inchiriez cabana rustica pentru grup de 10 persoane cu 3 camere mari, baie, bucatarie si sufragerie mare, ideala pentru petreceri, situata in comuna Horea, sat Niculesti, in apropierea DAMBULUI GAF, JOAMPEI FERICIRII, si vedere spre CASA LUI HOREA. Zona cu legende frumoase care nu te lasa sa te plictisesti, posibilitate de plimbari in aer liber, plimbari cu caruta, sania, trasee pentru motocicleta... (Cabana Niculesti)

Cazare Horea, Cazare Alba, Pensiunea Daria

Cazare Horea, Cazare Alba, Pensiunea Daria

Este situata la 7 km de localitatea Albac si 25 km de Arieseni.Are trei camere cu cate 2 locuri,2 bai, bucatarie, TV.,parcare in curte. Persoana de contact Mates Nicoleta-TEL.0767808093... (Cazare Horea, Cazare Alba, Pensiunea Daria)

Cazare Horea, Pensiunea Daria

Cazare Horea, Pensiunea Daria

Este situata in localitatea Horea,judetul Alba, la 7 km de localitatea Albac.Dispune de 3 camere cu cate 2 locuri fiecare,2 bai, bucatarie,parcare in curte. Telefon:0767808093... (Cazare Horea, Pensiunea Daria)

Cazare Apuseni, Cazare Horea Muntii Apuseni, Cabana Padurea Verde

Cazare Apuseni, Cazare Horea Muntii Apuseni, Cabana Padurea Verde

Oferim cazare in Muntii Apuseni in Comuna Horea pe drumul judetean 108, la 6 km de la soseaua nationala DN 75, accesul facindu-se cu masina pina in curtea pensiunii. Va punem la dispozitie sase camere cu doua locuri fiecare, bucatarie, living, semineu, loc de parcare si loc pentru gratar. Mancarurile traditionale pe care vi le punem la dispozitie va scutesc de orice grija cotidiana. Va asteptam... (Cazare Apuseni, Cazare Horea Muntii Apuseni, Cabana Padurea Verde)