Cazare Apuseni Rimetea, Obiective turistice Apuseni Rimetea, Pensiuni Apuseni Rimetea Coltesti, Conacul Secuiesc Coltesti, Piatra Secuiului. Am construit Conacul Secuiesc din Coltesti in Muntii Apuseni între anii 2005-2007 cu intentia ca cei dornici de odihna sa aibe totodata si posibilitatea de a cunoaste, în cadrul turismului rural, cultura satului Coltesti si a celor din împrejurimi.
Conacul îmbina elementele trecutului cu cerintele prezentului si ofera oaspetilor conditii de cazare de patru margarete. Constructia se bazeaza pe utilizarea elementelor traditionale ale satelor Rimetea si Coltesti. Camerele amenanjate cu mobilier pictat, cusaturi populare, broderii, sunt o prezentare vie a bogatei traditii rurale care se completeaza foarte bine cu gastronomia traditionala locala prezenta în restaurantul propriu.
Conacul ofera urmatoarele conditii si posibilitati: cazare confortabila pentru 50 persoane în 15 + 8 camere;
Degustari de brânzeturi traditionale si vinuri din zona Aiudului - în pivnita conacului; Teren de 2.5 ha; Teren de joaca precum si parcare pazita pentru autocare si autoturisme.
Nu în ultimul rând la toate acestea se adauga ospitalitatea gazdelor astfel încât fiecare oaspete, inclusiv cei veniti de peste hotare sa aibe parte de impresii de neuitat despre Conacul Secuiesc.
Va asteptam cu drag pe dumneavoastra si familia dumneavoastra!
Cautari similare: Conacul Secuiesc Coltesti, conacul secuiesc coltesti, conac secuiesc, Conac Secuiesc, pensiuni Coltesti, pensiuni Rimetea, pensiune Coltesti, pensiune Rimetea, cazare Rimetea, cazare Coltesti, cazare ALBA, Piatra Secuiului, cetate Coltesti, cetate Trascau, cazare Buru, Cheile Valisoarei, Cheile Turzii, Salina Turda, degustare vinuri din zona Aiud, pensiune Coltesti, pensiune Rimetea, cazare Rimetea, cazare Coltesti, cazare ALBA, Piatra Secuiului, cetate Coltesti, cetate Trascau, cazare Buru, Cheile Valisoarei, Cheile Turzii, Salina Turda, degustare vinuri din zona Aiud Pensiunea se afla in apropiere de Piatra Secuiului la Coltesti Rimetea.Valea Ariesului este situata in imediata apropiere a pensiunii. Muntii Apuseni, cu dealurile domoale, cu aerul curat te indeamna la drumetie atat in perioada calda cat si iarna.DETALII SI ALTE OFERTE DE CAZARE PE www.afaceriardelene.ro, CONTACT: ANDREI FLOREA, TEL:0748792342 , RAMONA ILEA, TEL: 0745646491 , email: dacicusmedia@yahoo.com

Date de contact: Andrei Florea

DSCF9077 DSCF9087 DSCF9094
DSCF9097 DSCF9101 DSCF9102 DSCF9105 DSCF9112 DSCF9114 DSCF9118 DSCF9121 DSCF9124 DSCF9129 DSCF9131 DSCF9135
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: