Casa de vacanta. Closca nr.38.A

Casa de vacanta. Closca nr.38.A

Inchiriez casa de vacanta in Albac, strada Closca nr. 38.A. pe Dn. 75 si este situata la sosea. Casa este cu etaj si are la parter un living mobilat, televizor cu antena satelit si net, o baie complet utilata, si o bucatarie mobilata si utilata. La etaj are 2 dormitoare mobilate si un balcon comun. Casa este complet functionala independent. Curtea este foarte mare, cu spatiu de joaca pentru copi,... (Casa de vacanta. Closca nr.38.A)

Mario

Mario

... (Mario)

Pensiunea Aurora

Pensiunea Aurora

Daca cautati cazare in Apuseni, ati ajuns la locul potrivit! Pensiunea Aurora din Albac este locul ideal pentru vacanta. Cine suntem si unde ne gasiti? Ne gasiti in centrul comunei Albac, la numarul 30. Pensiunea compusa din doua constructii amplasate in aceeasi curte : o constructie traditionala din piatra (cazare in 4 camere cu baie proprie), si una mai noua din lemn (cazare in inca 4 camere cu... (Pensiunea Aurora)

Mario

Mario

Dispunem de 8 camera de inchiriat cu bai proprii gratar living foisor leagan etc... (Mario)

Pensiunea Aurora

Pensiunea Aurora

Camere de inchiriat in Pensiune agroturistica  familiala  situata in Muntii Apuseni pe Valea Ariesului la Albac... (Pensiunea Aurora)

Vilae Theodora

Vilae Theodora

Casa de vacanta Vilae Theodora are 4 camere, living, bucatarie, 3 bai, balcoane, terasa, curte. Informatii la tel. 0742212287... (Vilae Theodora)

Vilae Teodora

Vilae Teodora

Oferim cazare in statiunea turistica Albac. Pensiunea are 4 camere cu paturi duble, 3 bai, living, bucatarie, camara, terasa. Gazdele va pot fi ghizi in excursiile pe care le veti face prin Apuseni. Relatii la telefon: 0742212287.... (Vilae Teodora)

Cazare Albac, Vila Rustica

Cazare Albac, Vila Rustica

Pensiunea "Vila Rustica" se gaseste in statiunea Albac, judetul Alba la aproximativ 500 de m de centrul statiunii, la iesiera spre Arieseni. Pensiunea este compusa din doua corpuri de cladire si are o capacitate cazare de 20-25 de persoane in cele 10 camere. Puteti sa va relaxati pe malul Ariesului la plaja, pescuit sau scaldat, pe terenul de volei, in drumetii sau vizitand obiectivele... (Cazare Albac, Vila Rustica)

Cazare Apuseni, Albac, Pensiunea Cerbul Apusean

Cazare Apuseni, Albac, Pensiunea Cerbul Apusean

Situata in centrul comunei Albac , nu departe de locul in care raul Albac se varsa in Aries , pe partea dreapta a soselei , pensiunea incearca sa pastreze rusticul specific tarii motilor , reusind sa imbine stilul modern cu cel clasic . Interioarele amenajate cu mult bun gust, camerele luminoase, baile moderne, mobilierul din lemn masiv , curatenia desavarsita sunt doar cateva din argumentele care... (Cazare Apuseni, Albac, Pensiunea Cerbul Apusean)

CAZARE MUNTII APUSENI, PENSIUNE VALEA ARIESULUI, CAZARE ALBAC, PENSIUNI APUSENI, PERLA ARIESULUI , S

CAZARE MUNTII APUSENI, PENSIUNE VALEA ARIESULUI, CAZARE ALBAC, PENSIUNI APUSENI, PERLA ARIESULUI , S

Cazare Muntii Apuseni, Pensiune Valea Ariesului, Cazare Albac, Obiective turistice din Albac, Pensiuni Apuseni, Perla Ariesului, Steaua Ariesului, Gazde ospitaliere din Albac, Muntii Apuseni, va invita sa vizitati pensiunile Perla Ariesului si Steaua Ariesului. Muntii Apuseni: locul ideal  unde s-au construit pensiunea PERLA ARIESULUI  pe valea Ariesului si pensiunea STEAUA ARIESULUI ... (CAZARE MUNTII APUSENI, PENSIUNE VALEA ARIESULUI, CAZARE ALBAC, PENSIUNI APUSENI, PERLA ARIESULUI , S)

CAZARE ALBAC, CAZARE PENSIUNE ALBAC, PENSIUNE APUSENI, CAZARE PENSIUNI ALBAC, VACANTA ALBAC, Muntii Apuseni

CAZARE ALBAC, CAZARE PENSIUNE ALBAC, PENSIUNE APUSENI, CAZARE PENSIUNI ALBAC, VACANTA ALBAC, Muntii Apuseni

DESCOPERITI FARMECUL VIETII LA TARA, petrecand o VACANTA la TARA cu datini si obiceuri populare in inima Muntilor Apuseni pe mirifica vale a Ariesului, in renumita zona turistica  Albac - Arieseni, intr-o locatie rustica  "STELUTA PALTINISULUI"  situata intr-o zona foarte linistita si intima in mijlocul naturii cu multa verdeata, padure si ape curgatoare... (CAZARE ALBAC, CAZARE PENSIUNE ALBAC, PENSIUNE APUSENI, CAZARE PENSIUNI ALBAC, VACANTA ALBAC, Muntii Apuseni)

Cazare Albac, Cazare Apuseni Vila Rustica

Cazare Albac, Cazare Apuseni Vila Rustica

In Muntii Apuseni in statiunea Albac la iesirea spre Arieseni puteti beneficia de o vacanta de neuitat la pensiunea Vila Rustica de 3 margarete.  Pensiunea este compusa din o casa traditionala si un corp de cladire nou construit din lemn intr-o arhitectura specifica. Capacitatea de cazare este de 12 camere (8 camere cu 2 paturi single si 4 camere cu 3 paturi), 6 bai cu dus si un salon... (Cazare Albac, Cazare Apuseni Vila Rustica)