hotel astoria

hotel astoria

complexul hotelier astoria este o locatie noua in peisajul turistic al orasului alba iulia situat  pe dn 1 la iesire din alba iulia catre cluj napoca complexul astoria satisface cele mai rafinate gusturi ale clientilor hotelul are o capacitate de 30 camere duble si single,restaurant de 300 locuri,sala de conferinte de 200 locuri,gradina interioara cu foisoare si barbecue,iar terasa de 60 locuri... (hotel astoria)

Cazare Alba Iulia, Hotel Astoria

Cazare Alba Iulia, Hotel Astoria

complexul astoria este o unitate de cazare si alimentatie publica noua in peisajul turistic al municipiului alba iulia complexul situat pe dn 1 la iesire din alba iulia catre cluj napoca satisface cele mai rafinate gusturi ale clientilor... (Cazare Alba Iulia, Hotel Astoria)

Complex Turistic Terra Mythica

Complex Turistic Terra Mythica

Complexul Turistic Terra Mythica se afla pe traseul turistic "Drumul vinului", mai exact la poalele muntilor Trascau, la 10 km distanta de orasul Alba Iulia. Zona va intampina nu doar cu peisaje deosebite, ci si cu vestigii istorice pe care le puteti descoperi cu placere in timpul drumetiilor facute in imprejurimi. Pensiunea isi incanta oaspetii in primul rand prin deschiderea si frumusetea... (Complex Turistic Terra Mythica)

Vila Elisabeta

Vila Elisabeta

... (Vila Elisabeta)

Cazare Alba Iulia -Centru - Preciosa

Cazare Alba Iulia -Centru - Preciosa

Vila Preciosa, inaugurata la 25.08.2008, situata in centrul orasului Alba Iulia (in spatele Raiffeisen Bank) se vrea a fi una dintre cele mai elegante locatii business si nu numai din Judetul Alba. Dispune de spatii de cazare, restaurant, crama, terasa si sala de conferinte Aflat intr-o cladire renovata complet, Restaurantul Preciosa, se distinge de celelalte locatii de acest gen din zona, prin... (Cazare Alba Iulia -Centru - Preciosa)

Cazare Alba Iulia, Vila Elisabeta

Cazare Alba Iulia, Vila Elisabeta

Apartament Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar in acelasi timp calda sunt motive suficiente pentru a sustine cele trei stele. Disponibil : 1 apartament Camere Single Avand o atmosfera intima, camera este dotata cu un singur pat, aer conditionat, televizor. Disponibile : 6 camere Camere Duble Culorile imbinate intr–o armonie perfecta, ofera decorului aerul linistitor de care... (Cazare Alba Iulia, Vila Elisabeta)

Complex Turistic Terra Mythica

Complex Turistic Terra Mythica

Descriere: Complexul Turistic Terra Mythica se afla pe traseul turistic "Drumul vinului", mai exact la poalele muntilor Trascau, la 10 km distanta de orasul Alba Iulia. Zona va intampina nu doar cu peisaje deosebite, ci si cu vestigii istorice pe care le puteti descoperi cu placere in timpul drumetiilor facute in imprejurimi. Structura pensiunii: camere single, double, triple,... (Complex Turistic Terra Mythica)