Casa de Vacana

Casa de Vacana

Inchiriez Casa de Vacanta la munte 40 km de Cluj, Marisel-Colonie (Rusesti) pe malul Somesului Cald, loc pitoresc de vis, ideal pentu a petrece cateva zile linistite in natura alaturi de prieteni si familie. Casa are 5 camere, 6 bai, bucatarie dotate, living 60mp, incalzire centrala, gratar in curte. Rezervari sau alte detali numai telefonic. tel: 0724070032 / 0724358631... (Casa de Vacana)

casa

casa

... (casa)

casa

casa

... (casa)

Cabana Cetatea Apusenilor

Cabana Cetatea Apusenilor

Cabana Apusenilor este asezata intr-un cadru pitoresc, la poalele Muntelui Vladeasa. Este situata pe firul apei Valea Cetatii, oferindu-va vacanta mult visata la un pret acceptabil. SITE: www.cetatea-apusenilor.myforum.ro EMAIL: rezervari_cetatea_apusenilor@yahoo.com ID MESSENGER: rezervari_cetatea_apusenilor NUMAR TELEFON: 0744 637 662 Adresa: com. Rachitele (la 2 km de satul Scrind-Frasinet),... (Cabana Cetatea Apusenilor)

Cazare Abrud, Alba la Baciul Stefan

Cazare Abrud, Alba la Baciul Stefan

Situata in m-tii apuseni langa coloanele de bazalt de la Detunata si Poiana Narciselor de la Negrileasa in local Bucium Poieni in zona foarte linistita oferind tot confortul necesar pentru o vacanta cu familia sau prietenii. Cabana este compusa din 3 cam 9 locuri care pot fi suplimentate la cerere, 2 bai cu cabina de dus, salon cu bucatarie 50mp, complet utilata cu toate cele necesare, centrala... (Cazare Abrud, Alba la Baciul Stefan)

VILA LA BACIUL STEFAN

VILA LA BACIUL STEFAN

Cabana este situata in loc.Bucium Poieni,unde se afla Poiana narciselor rezervatie naturala,Coloanele de bazalt Detunata unice in Europa.Cabana ofera 9 locuri de cazare,in 3 dormitoare cu 2 bai,bucatarie utilata,salon,loc de parcare,incalzire centrala si acces gratar... (VILA LA BACIUL STEFAN)

pensiuni vile hoteluri

pensiuni vile hoteluri

Cazare la pensiuni, hoteluri si vile in Romania.... (pensiuni vile hoteluri)