Albumul contine imagini cu peisaje de iarna de la Muntele Baisorii (statiunea montana Baisoara) din judetul Cluj. Statiunea Baisoara este situeaza in Muntii Apuseni la circa 1400 m altitudine si la 55 km de Cluj Napoca. Partia de ski din Baisoara are o lungime totala de 1.034 metrii si o diferenta de nivel de aproximativ 250 metrii.
Urcarea pe partie se face cu ajutorul a doua teleski-uri: teleski-ul principal pe toata lungimea partiei de ski si un baby-ski pentru copii/incepatori. Partea de sus a partiei are o inclinatie mica si este excelenta pentru incepatori si cei care vor sa , dupa care urmeaza portiunea numita Zidul Mic cu nivel de dificultate mediu, dupa care urmeaza o portiune cu o lungime de cativa zeci de metrii numita Zidul Mare cu nivel de dificultate mediu-avansat, iar sfarsitul partiei se termina cu o portiune putin mai lina.
Partia de ski a fost dotata cu nocturna pe toata lungimea ei facand astfel posibil practicarea ski-ului si dupa lasarea intunericului. Pretul unei urcari pe teleski-ul mare este de 4 RON Vinerea si in Weekend si de 3 RON de Luni pana Joi. Pretul unei urcari cu baby-ski-ul este de 1 RON.

Baisoara Cabana mare Baisoara peisaje de iarna Baisoara ski
Brazi din Baisoara Brazi inzapeziti la Baisoara Brazi langa partia din Baisoara Brazi langa teleski in Baisoara Brazi si zapada in Baisoara Cabana iarna la Baisoara Cabana Mare din Baisoara Cabana si brazi Cabane Baisoara Cabane din Baisoara Cabane in Baisoara Cabane si brazi din Baisoara Cabane si brazi langa partia de ski Case in Baisoara Coada la teleski in Baisoara Coada la teleski ul in Baisoara Drum in Baisoara Drumul spre partia de ski din Baisoara Imagini, poze, peisaje din Baisoara Incept partie de ski Baisoara Inceputul partiei din Baisoara Munte din Baisoara Munti inzapeziti din Baisoara Partia de ski de la Baisoara Partia de sus Partia din Baisoara Peisaj de iarna cu brazi inzapeziti Peisaj de iarna la Baisoara Peisaje, imagini Baisoara Peisaje cu partia din Baisoara Peisaje de iarna Baisoara Peisaje de iarna de la Partia de ski Baisoara Peisaje de iarna de la ski Peisaje de iarna de langa partie Peisaje de iarna din Baisoara Peisaje de iarna in Baisoara Peisaje de iarna Peisaje frumoase din Baisoara Peisaje vazute de pe teleski Poze Baisoara Poze cu brazi iarna in Baisoara Poze cu partia de ski Poze cu partia din Baisoara, Cluj Napoca Poze cu partia din Baisoara Ski Baisoara Ski in Baisoara Ski in Muntii Apuseni Teleskiul din Baisoara Urme in zapada la Baisoara Zidu Mare din Baisoara Zidu Mare si sfarsitul partiei din Baisoara Zidu mic de la Baisoara Zidu mic din Baisoara Zidu mic

Spune-ti parerea!!!

Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: