Partia Vartop de la Arieseni este situata la altitudinea de 950m si se afla la granita dintre judetele Alba si Bihor. Partia este omologata si beneficiaza de luminare nocturna pe toata intinderea. La partia Vartop se poate ajunge pe drumul national DN75. Partia Vartop are o lungime de aproximativ 1 km, dispune de teleski si este dotata cu utilaje de intretinere a zapezii.
Comuna Arieseni este punctul de plecare pe diverse trasee turistice si se poate ajunge la pestera Poarta lui Ionele din comuna Garda, pestera Portile Bihorului, pestera Ursilor, Groapa Ruginoasa care este un fenomen unic in Romania, Manastirea Lupsa, Manastirea Posaga, Casa memoriala Avram Iancu si multe altele.

Brazi cu zapada de la partia Vartop din Arieseni Brazi in zapada in Apuseni Brazi inzapeziti in Apuseni
Brazi inzapeziti langa partie Cabana de langa partia Vartop Cabana mare teleski ul si platoul de la Arieseni Cabana si zapada in Apuseni DSCF2452 DSCF2455 DSCF2458 DSCF2460 DSCF2463 DSCF2464 DSCF24681 DSCF24691 DSCF2472 DSCF2474 Imagine cu cabane la Arieseni Imagine cu partia Vartop Imagine cu peisaj de iarna din Apuseni Imagine de iarna din Apuseni Imagine de iarna in Apuseni Inceputul partiei Vartop O zi de weekend la ski la partia Vartop Partea de jos a partiei Vartop Peisaj cu teleski si partia Vartop Peisaj de iarna cu brazi inzapeziti la Ariseni Peisaj de iarna la Arieseni langa partie Platoul de la partia Vartop din Arieseni Poza cu cabana iarna la Arieseni Poza de pe teleseki Teleski de la partia Vartop Teleskiul de la Arieseni Teleskiul la partia din Arieseni Traseu prin padure la partia Vartop

Spune-ti parerea!!!

Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: