D`ALLI

D`ALLI

Pensiunea D'ALLI este un loc special amenajat pentru petreceri private, weekend-uri, evenimente, relaxare in aer liber unde poti admira frumusetea naturii, peisajul de vis, aerul curat susurul apei alaturi de o minunata atmosfera linistitoare 8 camere dbl ( 16-20 locuri de cazare ) , 1 bucatarie , sala de mese , 5 grupuri sanitare dotate cu dus , cada , wc , centrala proprie , terasa in aer liber... (D`ALLI)

Cazare Baile Govora, Vila Calix

Cazare Baile Govora, Vila Calix

Cu muntele atat de aproape nu poate lipsi Originalitatea, Linistea si Pitorescul. Un loc cu un farmec aparte si o multime de contraste: aspru, dar fertil; cand cald, cand rece; paduri ce oxigeneaza atmosfera; gradini inflorite; case vechi, vile noi; locuitori acaparati de viata de zi cu zi; lacase de cult ce asteapta de secole, in linistea lor , vizitatori care sa le descopere frumusetea si carora... (Cazare Baile Govora, Vila Calix)

vila calix

vila calix

Intr-o locatie de vis la o sarbatoare plina de lumina, se ia un grup de familie fericit, se adauga bucate alese si trudite. Se lasa familia la masa in tihna si rasfat, se inveseleste cu bautura lui Bahus si sa nu uitam de glume si voie buna. Va asteptam sa petreceti un Paste Perfect in Baile Govora la Vila Calix ! Oferta de Paste * se adreseaza unui grup de min 8- max 10 persoane, * in perioada... (vila calix)

Cazare Baile Govora, Pensiunea vila calix

Cazare Baile Govora, Pensiunea vila calix

Vila va propune pentru revelionul 2008-2009 pentru perioada de 31.12.2008-4.01.2009 -    12-14 locuri de cazare in 2 apartamente cu 3 camere fiecare, baie si bucatarie, dotate corespunzator la pretul de 1500 euro negociabil.... (Cazare Baile Govora, Pensiunea vila calix)

Cazare Baile Govora, Vila Calix

Cazare Baile Govora, Vila Calix

Creata astfel incat cei care ii trec pragul sa se bucure de cele mai bune facilitati de cazare si agrement, indiferent daca doresc doar clipe de liniste si relaxare, urmarea unei cure balneare la baza de tratament a statiunii o plimbare pe munte - la 30 km de vila se inalta falnic muntele Capatini, care se poate escalada pe trasee de alpinism, atat de incepatori cat si de experti pana la Schitul... (Cazare Baile Govora, Vila Calix)

Cazare Baile Govora, Vila Calix

Cazare Baile Govora, Vila Calix

La 20 km de orasul Rm Valcea, in statiunea balneo-climatrica Baile Govora, la 360-380 m altitudine se afla pozitionata Vila Calix. Creata astfel incat cei care ii trec pragul sa se bucure de cele mai bune facilitati de cazare si agrement,indiferent daca doresc doar clipe de liniste si relaxare, urmarea unei cure balneare la baza de tratament a statiunii, o plimbare pe munte - la 30 km de vila se... (Cazare Baile Govora, Vila Calix)

Cazare Baile Govora - Vila Iris

Cazare Baile Govora - Vila Iris

Vila Iris este o constructie noua, finalizata la sfarsitul anului 2007, oferind cazare in 6 camere duble. La mansarda, fiecare din cele 3 camere are terasa proprie, baie proprie, apa calda permanent, incalzire centrala, TV color si mini frigider. La etaj, sunt 3 camere cu o baie comuna si o terasa comuna pentru 2 dintre camere iar fiecare dintre camere dispun de mini frigider si TV color. La... (Cazare Baile Govora - Vila Iris)