Cabana Delfinul

Cabana Delfinul

Cabana turistica de 3 margarete cu vedere spre munte si spre Cazanele Dunarii. Cabana se afla intr-o zona pitoreasca la intalnirea muntelui cu Dunarea, exact in zona cazanelor mari, cuprinsa in Parcul Natural Portile de Fier – Cazanele Mari. • Cazare Va oferim 20 locuri de cazare repartizate in 7 camere duble si un apartament cu 2 camere . De la cabana este acces direct atat catre Dunare cat... (Cabana Delfinul)

DUBOVA

DUBOVA

Cabana Delfinul este asezata intr-o zona pitoreasca pe malul Dunarii, la poalele muntelui, pe Clisura Dunarii, la intrare in Cazanele Mari. Va ofera 16 de locuri de cazare repartizate in 7 camere. Localizare: zona Codicea mare, la 7km de Dubova si la 26km de Svinita,exact langa orasul scufundat Plavisevita Dotari: - bar - restaurant - sala de conferinte - rau in curte - parcare - spalatorie -... (DUBOVA)

Pensiunea Dubova

Pensiunea Dubova

  Pensiunea turistica "Dubova" este situata in Defileul Dunarii in zona de munte denumita Cazane, in localitatea Dubova jud. Mehedinti.... (Pensiunea Dubova)

Pensiunea Dubova

Pensiunea Dubova

            Pensiunea turistica “Dubova” este situata in Defileul Dunarii in zona de munte denumita Cazane, in localitatea Dubova jud. Mehedinti.              - accesul in incinta cabanei turistice este realizat din str. Dunarii, care este un drum comunal interior asfaltat... (Pensiunea Dubova)

CABANA DUBOVA

CABANA DUBOVA

Cabana dispune de 5 camere duble si una tripla, fiecare cu baie proprie cu wc si dus, bucatarie complet utilata pusa la dispozitia clientilor, sala de mese, terasa de vara, loc ptr. gratar, parcare 6 locuri... (CABANA DUBOVA)