Nona, Cabane/Vile de lux la cheie de Craciun/Revelion

Nona, Cabane/Vile de lux la cheie de Craciun/Revelion

Nona, Cabane/Vile de lux la cheie,0762894156 va pune la dispozitie una sau doua vile utilate complet , la cheie sau in regim hotelier,all inclusive sau super all inclusive, preturile sunt negociabile in functie de perioada de sedere precum si de serviciile oferite.... (Nona, Cabane/Vile de lux la cheie de Craciun/Revelion)

Pensiunea Nona Runcu

Pensiunea Nona Runcu

OFERTA REVELION 2013-2014 Pachetul "A" de revelion2013/2014 contine 3 nopti de cazare +a 4-a noapte gratuit (pentru inchirierea ambelor vile la cheie fara a fi conditionati de un numar maxim de persoane participante la eveniment) +un weekend gratuit in cursul anului 2014 + foc de tabara si de artificii gratuit la trecerea dintre ani+tombola gratuita la care printre multe altele se castiga... (Pensiunea Nona Runcu)

Pensiunea Nona Runcu Gorj Cheile Sohodolului

Pensiunea Nona Runcu Gorj Cheile Sohodolului

Ofer sre inchiriere una sau doua vile situate intru- un cadru natural deosebit la doar 18 km de Tg- Jiu in comuna Runcu la doar 200m de intrarea pe Cheile Sohodolului in imediata apropiere a Izbucului Jalesului. Vilele se pot inchiria pentru intalniri de afaceri, team building cat si pe perioada week end- ului, sarbatori, revelion etc. O vila costa 850 lei pe zi , in pret este inclus accesul total... (Pensiunea Nona Runcu Gorj Cheile Sohodolului)

Pensiunea Nona Cheile Sohodolului

Pensiunea Nona Cheile Sohodolului

Ofer sre inchiriere una sau doua vile situate intru- un cadru natural deosebit la doar 18 km de Tg- Jiu in comuna Runcu la doar 200m de intrarea pe Cheile Sohodolului in imediata apropiere a Izbucului Jalesului. Vilele se pot inchiria pentru intalniri de afaceri, team building cat si pe perioada week end- ului, sarbatori, revelion etc. O vila costa 850 lei pe zi , in pret este inclus accesul total... (Pensiunea Nona Cheile Sohodolului)

Casa Stefanita

Casa Stefanita

Pensiunea Casa Stefanita este situata in com Runcu ,sat Runcu, judetul Gorj ,la 17 km de orasul TG-JIU, chiar la intrare in Cheile Sohodolului (Muntii Valcan) zona fiind declarata monument al naturii. Se pot vizita Manastirea Tismana, Casa Memoriala Constantin Brincusi din satul Hobita.Sporturile practicate in zona sunt pescuitul (se organizeaza in fiecare an campionatul de pescuit la musca la pastrav),alpinism... (Casa Stefanita)

casa Runcu

casa Runcu

Oferim cazare la casa 1 km de intrarea pe valea sohodolului ,bucarie de vara ,apa calda,curte cu iarba verde, TG JIU  JUD GORJ PRET:40 RON CAMERA DUBLA... (casa Runcu)

casa Runcu

casa Runcu

oferim cazare la casa,curte cu iarba verde,baie cu apa calda,bucatarie de vara,1 km de intrarea pe valea sohodolului, 3 camere 2 duble una single pret:40 RON... (casa Runcu)

HODINA CALIN

HODINA CALIN

          Situata la 13km de municipiul Tg-Jiu, in com.Runcu, jud. Gorj, cabana "Hodina Calin"  situata intr-un minunat cadru natural va sta la dispozitie cu 6 camere fiecare dotata cu pat dublu,3 la parter si alte 3 la mansarda. Din cele 3 camere de la mansarda una este apartament,  asadar putand fi inchiriata chiar si pentru 4... (HODINA CALIN)

OFERTA SPECIALA DE CRACIUN- PENSIUNEA NONA CHEILE SOHODOLULUI

OFERTA SPECIALA DE CRACIUN- PENSIUNEA NONA CHEILE SOHODOLULUI

24 DECEMRIE-26 DECEMBRIE :SACRIFICAREA PORCULUI DE CRACIUN+MASA FESTIVA CRACIUN+PENSIUNE COMPLETA OFERTA S P E C I A L A 330 RON/persoana , PENTRU COPIL CU VARSTA MAI MICA SAU EGALA DE 9 ANI OFERIM REDUCERE 20%(CU CERTIFICAT DE NASTERE) REZERVARI:0762894156 EDUARD DIACONESCU... (OFERTA SPECIALA DE CRACIUN- PENSIUNEA NONA CHEILE SOHODOLULUI)

Cazare Runcu, Pensiunea NONA, Gorj

Cazare Runcu, Pensiunea NONA, Gorj

Pensiunea NONA, este amplasata in zona subcarpatica a Romaniei, intr-un cadru natural deosebit, in apropierea muntilor Valcan in comuna Runcu, judetul Gorj, pe DN 67D, la 17 km de Municipiul Tirgu-Jiu.TELEFON DE CONTACT(REZERVARI) PENSIUNEA NONA :( http://pensiuneanona.piczo.com) 0762894156;0766289835 Pensiunea NONA este amplasata in zona subcarpatica a Romaniei,intr-un cadru natural deosebit oferit... (Cazare Runcu, Pensiunea NONA, Gorj)

pensiunea NONA

pensiunea NONA

    Pensiunea Nona va pune la dispozitie spatii de cazare in camere de 1,2 sau 4 locuri... (pensiunea NONA)