Situata intr-o zona cu un deosebit potential turistic, atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara, pensiunea Casa Montana Ranca se afla in statiunea Ranca, la o altitudine de 1800m.


Climatul ozonat, tonifiant, îndeamnã la odihnã si recreere, la drumetii montane si practicarea sporturilor de iarnã. Numeroasele variante de trasee fac din Rânca un adevãrat centru al drumetiilor montane. Iarna este o zonã idealã pentru ski, snowboard si free-ride . Zãpada cade din septembrie si se mentine pânã în mai. În momentul de fatã existã doua pârtii de ski amenajate cu instalatii de teleski si mai multe partii naurale perfecte pentru freeride pe Cornesu Mic (diferenta de nivel 200 m) si Vf. Papusa (diferenta de nivel 910 m). Una din pârtii este dotatã si cu instalatie de nocturnã. Obligatoriu cazare la ranca va fi la casa montana. cazare ranca in statiunea ranca.

Pensiunea Casa Montana a fost deschisa la 1 decembrie 2007. Oaspetii nostri vor beneficia de conditii excelente de cazare si se vor putea bucura de extraordinara priveliste ce inconjoara pensiunea. Pensiunea este compusa din living unde iarna te poti relaxa langa semineu, dotat cu TV LCD + DVD Home Cinema, P.C., bucatarie complet utilata si baie la parter, o sala de mese unde se pot organiza intalniri de afaceri sau mese festive, o terasa spatioasa cu gratar. La etajul 1 sunt 3 camere duble cu baie proprie, iar la etajul 2, 1 camera dubla cu baie proprie si un apartament spatios cu baie proprie si terasa cu o priveliste superba catre Vf. Papusa .

Confortul dvs este principalul nostru obiectiv, de aceea punand accent pe profesionalism si calitate, incercam sa va punem la dispozitie tot ceea ce va este necesar pe perioada sederii dvs la pensiunea Casa Montana , toate acestea pentru a-ti oferi senzatia unica a celei de-a "doua case" , calda, prietenoasa si apropiata, pe toata perioada sejurului.

Caldura si amabilitatea cu care sunteti primiti la Casa Montana, dar si dotarile din camere si facilitatile oferite, stau sub amprenta celor patru margarete cu care este clasificata pensiunea.

Pensiunea Casa Montana din Statiunea Ranca va ofera:
- 12 locuri de cazare
- 4 camere duble
- 1 apartament
- living
- sala de mese
- teresa spatioasa
- bucatarie utilata
- Tv + Dvd Home Cinema si P.C. in living
- Tv prin satelit in fiecare camera
- uscator de par
- semineu
- gratar
- parcare auto
- incalzire centrala si apa calda permanenta
- receptie 24/24

http://www.casa-montana.4t.com/

Date de contact: Focsan Veronica (Email: ) (Telefon: 0723-376-363)

casa  night dormitor 240x180 dormitor
living pat
Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: