Pensiunea "Ela" se afla in orasul Novaci, jud Gorj, la cca. 45 Km de Tg Jiu, orasul marelui Brancusi. Daca va aventurati intr-o calatorie prin minunatele tinuturi de munte de la poalele Parangului nu ezitati sa ne vizitati.
Pensiunea noastra va ofera posibilitati de cazare de cea mai buna calitate fiind dotata corespunzator standardelor moderne occindentale. Poposind aici veti respira aerul curat al unei zone montane nepoluate si va veti racori sufletul cu apa rece ca gheata a raului Gilort.
Pensiunea "Ela" este acreditata si inscrisa in circuitul turistic rural Antrec. Pensiunea se afla intr-o zona cu mare potential turistic, la poalele muntilor Parang, la numai 18 Km de statiunea montana Ranca, zona renumita prin peisajele sale pitoresti pe care le ofera vizitatorilor.
Sunt oferite servicii complete de cazare, masa cu un meniu diversificat, ecologic, din gospodaria proprie. De asemenea exista si posibilitati de agrement, sport, odihna si relaxare intr-un cadru natural si plin de traditie. Accesul se face foarte usor, pe drumul national 67 C, drum proaspat modernizat. Daca toate acestea inca nu v-au convins sa ne vizitati va spunem ca toate acestea le puteti avea la un pret rezonabil si negociabil.

Date de contact: Pensiunea Ela (Email: ) (Telefon: 0253-466.355, 0744-547.161, 0721-673.273)

Spune-ti parerea!!!
Nume/Prenume:
Email: (Nu va fi publicat)
Comentariu: