inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier:0786436245

inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier:0786436245

inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier in orasul novaci(central),judetul gorj cu acces la toate utilitatile.tariful este in functie de durata cazarii si porneste de la 35 ron/zi/camera.relatii cazare la tel:0786436245... (inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier:0786436245)

inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier

inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier

inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier in orasul novaci(central),judetul gorj cu acces la toate utilitatile.tariful este in functie de durata cazarii si porneste de la 35 ron/zi/camera... (inchiriez 2 camere la casa in regim hotelier)

PENSIUNEA ELA

PENSIUNEA ELA

... (PENSIUNEA ELA)

vila  5 camere

vila 5 camere

VREAU SA INCHIRIEZ PENTRU REVELION 2010 5 CAMERE CU REGIM PENSIUNE SI MASA FESTIVA . PENTRU COPII REDUCERE 50%.... (vila 5 camere)

PENSIUNEA ELA

PENSIUNEA ELA

PENSIUNEA "ELA",ESTE SITUATA PE MALUL RAULUI GILORT,LA 45 KM DE TG JIU,ORASUL MARELUI BRANCUSI SI LA 18 KM DE STATIUNEA MONTANA RANCA.DISPUNE DE 6 CAMERE (15 LOCURI),FIECARE CAMERA AVAND BAIE,TV CABLU,TERASA,APA CALDA/RECE IN PERMANENTA,INCALZIRE CENTRALA,O BUCATARIE COMPLET UTILATA,O SALA CONFERINTE PENTRU 40 PERSOANE.IN ZONA SE POATE VIZITA PESTERA MUIERII,PESTERA POLOVRAGI,MANASTIREA POLOVRAGI,SCHITUL... (PENSIUNEA ELA)

Cazare Novaci, Gorj, Pensiunea Ela

Cazare Novaci, Gorj, Pensiunea Ela

Pensiunea "Ela" se afla in orasul Novaci, jud Gorj, la cca. 45 Km de Tg Jiu, orasul marelui Brancusi. Daca va aventurati intr-o calatorie prin minunatele tinuturi de munte de la poalele Parangului nu ezitati sa ne vizitati. Pensiunea noastra va ofera posibilitati de cazare de cea mai buna calitate fiind dotata corespunzator standardelor moderne occindentale. Poposind aici veti respira aerul... (Cazare Novaci, Gorj, Pensiunea Ela)

Pensiunea Casa Montana Ranca

Pensiunea Casa Montana Ranca

Situata intr-o zona cu un deosebit potential turistic, atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara, pensiunea Casa Montana Ranca se afla in statiunea Ranca, la o altitudine de 1800m. Climatul ozonat, tonifiant, îndeamnã la odihnã si recreere, la drumetii montane si practicarea sporturilor de iarnã. Numeroasele variante de trasee fac din Rânca un adevãrat... (Pensiunea Casa Montana Ranca)

Cazare Gorj, Novaci, Pensiunea Ela

Cazare Gorj, Novaci, Pensiunea Ela

Pensiunea Ela este situata pe malul raului Gilort,la 45 km de TG-Jiu,orasul marelui Brancusi. Pensiunea are 6 camere,4 cu pat dublu,1 cu trei paturi si 1 cu patru patri,fiecare camera are baie, tv,terasa,incalzire centrala turistii au la dispozitie si o bucatarie complet utilata(aragaz,frigider,cuptor microunde,cuptor electric,cafetiera) si o sala de mese pt.45 persoane.Se pot organiza si tabere... (Cazare Gorj, Novaci, Pensiunea Ela)