Pensiunea Casa Boiereasca

Pensiunea Casa Boiereasca

Cazare in Craiova la pensiune de 2 stele. Cazare foarte aproape de centrul orasului Craiova. Casa are mai multe camere si curte. Pe langa camerele propriu-zise, turistii cazati aici se pot bucura de o curte interioara si de un living mare cu mai multe canapele, birou, masa, biblioteca. Cazare ieftina grupuri in centrul orasului Craiova. Cazare Pensiunea Casa Boereasca 2 stele. TELEFON__ 0743 00... (Pensiunea Casa Boiereasca)

Garsoniere si Apartamente Craiova Regim Hotelier

Garsoniere si Apartamente Craiova Regim Hotelier

Garsoniere si Apartamente in apropierea garii din Craiova. Conditii excelente de cazare la preturi incepand cu 80 lei/zi.... (Garsoniere si Apartamente Craiova Regim Hotelier)

Garsoniera PARIS si garsoniera LUX, apartament NEO

Garsoniera PARIS si garsoniera LUX, apartament NEO

Cazare Craiova regim hotelier. Confortul de acasa, la standarde ridicate. Finisaje ultramoderne. Calculator si internet in camera, AC, baie si bucatarie Totul LUX! Curat, intim, discret.... (Garsoniera PARIS si garsoniera LUX, apartament NEO)

Garsoniera Ambient

Garsoniera Ambient

Oferta noastra de cazare in regim hotelier,va pune la dispozitie spre inchiriere,garsoniere situate in zone centrale si semicentrale ale orasului Craiova si va ofera conditii de 3 stele la preturi avantajoase.Fiecare garsoniera este complet mobilata si utilata,dotata cu tv,cablu tv,cu bucatarie si baie echipata cu tot necesarul.Tarif de cazare:incepand de la 80 Ron/noapte,negociabil in functie de numarul... (Garsoniera Ambient)

Hoteluri Craiova Cazare Regim Hotelier

Hoteluri Craiova Cazare Regim Hotelier

Toate ofertele de cazare din orasul Craiova, Hoteluri si Particulari. Preturi incepand de la 80lei/zi. Tel: 0743.00.25.80 sau 0728.068.725... (Hoteluri Craiova Cazare Regim Hotelier)

Garsoniera PARIS

Garsoniera PARIS

Preturi negociabile, conditii ireprosabile.... (Garsoniera PARIS)

... ()

Garsoniere Regim Hotelier

Garsoniere Regim Hotelier

Garsonierele in regim hotelier va ofera cazare in Craiova la un tarif de numai 100 lei/noapte intr-un spatiu intim, discret, pentru calatoriile de afaceri, vizite sau ca turist. Situate in acelasi bloc, garsonierele ofera cazare in Craiova atat in regim single cat si double la acelasi tarif unic.... (Garsoniere Regim Hotelier)

Cazare Craiova, Regiom Hotelier, Red Valey

Cazare Craiova, Regiom Hotelier, Red Valey

cazare regim hotelier, la preturi foarte convenabile. Apartamente cu doua si trei camere sunt dotate standard, iar tarifele incep de la 25 euro/noaptea de cazare, pret negociabil in functie de numarul de persoane si noptile de cazare. Telefon contact 0722.20.50.13... (Cazare Craiova, Regiom Hotelier, Red Valey)