Casa Andrei

Casa Andrei

... (Casa Andrei)

Vila Orizont

Vila Orizont

Capacitate de cazare de 40 de locuri in camere cu doua si trei paturi, restaurant cu specific traditional romanesc, unde se pot organiza intruniri si cine festive. Slanic, str Vasile Alecsandri, nr. 5 Tel: 0244- 240.855... (Vila Orizont)

Hotel Slanic

Hotel Slanic

Cazare: 240 locuri in camere cu doua si trei paturi dotate cu televizor, telefon, cablu, patru apartamente de 3 stele. Restaurant cu 130 locuri in interior si 60 pe terasa. Hotelul dispune de baza de tratament proprie, piscina, sauna, sala de conferinte, sala de sport, bar. Masa: Se poate servi atat in restaurant cat si in alte restaurante cu specific ale firmei situate in zona. Toate... (Hotel Slanic)

Cazare Slanic Prahova, Vila Helga si Corina

Cazare Slanic Prahova, Vila Helga si Corina

Vila  eleganta cu interior complet nou, mobilier nou de lemn , baie la fiecare camera si televizor cablu, bucatarie complet utilata, sala de mese, gradina, terasa gratar cu lemne afara, parcare.... (Cazare Slanic Prahova, Vila Helga si Corina)

Cazare Slanic Prahova, Pensiunile Portocalii

Cazare Slanic Prahova, Pensiunile Portocalii

     Oferim Cazare la Slanic, Prahova intr-o atmosfera rustica in case taranesti complet renovate si redecorate astfel incat turistii nostrii sa beneficieze de cele mai bune conditii in atmosfera rustica. Fiecare camera este dotata cu: frigider, grup sanitar, televizor si frigider in fiecare camera. Pensiunile dispun de bucatarie la una sau doua camere, incalzire centrala si... (Cazare Slanic Prahova, Pensiunile Portocalii)