pensiunea Alba ca Zapada

pensiunea Alba ca Zapada

ALBA CA ZAPADA Va ofera; 2 bucatarii complet utilate Living spatios. 3 terase de vara+1 terasa mare acoperita. Gratar pe terasa(barbeque). Bar. TV-cablu. Prezentare Vila Alba ca Zapada Sinaia Vila Alba ca Zapada(cu preturi incepand de la 64 ron/camera) se afla pe strada Aosta, nr. 10 ,in centrul istoric al orasului Sinaia; la 300 m de centru pe strada care urca la cota 1400 in... (pensiunea Alba ca Zapada)

Vila Lucica*** Sinaia

Vila Lucica*** Sinaia

Situata chiar la intrarea in Sinaia dinspre Bucuresti, vila noastra va ofera o atmosfera calda pentru a avea un concediu, weekend, sau, daca sunteti doar in trecere, o noapte placuta, relaxanta. Apartamentele noastre, decorate cu gust, rustice, va pun la dispozitie toate cele necesare: baie, balcon, TV – cablu, internet wireless (wifi) gratuit, iar in living-room veti gasi o masa de biliard... (Vila Lucica*** Sinaia)

PENSIUNEA ANELISE

PENSIUNEA ANELISE

PENSIUNEA DISPUNE DE 6 CAMERE MATRIMONIALE, 2 LIVINGURI ACCES LA BUCATARIE COMPLET UTILATA BARBEQUE, INTERNET PARCARE PROPRIE... (PENSIUNEA ANELISE)

Cazare Sinaia, Vila Alba ca Zapada

Cazare Sinaia, Vila Alba ca Zapada

Daca doriti sa petreceti momente de neuitat intr-o oaza de liniste si basm, aproape de centrul orasului dar departe de zgomotul lui, va asteptam cu mult drag la VILA ALBA CA ZAPADA situata la 300 m de centru, pe strada care duce la Cota 1400 si la Castelul Peles. Vila  este structurata pe 3 nivele punind la dispozitia Dvs. 5 camere duble, 1 living cu pat extensibil, 3 bai, 2 bucatarii mari complet... (Cazare Sinaia, Vila Alba ca Zapada)

Cazare Sinaia, Vila Mary

Cazare Sinaia, Vila Mary

Oferta de cazare in Sinaia: 3 camere cu tema cromatica individuala, baie proprie, tv cablu, hol comun. Facilitati: cuptor cu microunde, frigider, gratar in curte.... (Cazare Sinaia, Vila Mary)

Cazare Sinaia, Vila Alba ca Zapada

Cazare Sinaia, Vila Alba ca Zapada

Vila Alba-Ca-Zapada se afla pe strada Aosta, nr. 10 ; la 300 m de centrul orasului pe strada care urca la cota 1400 in apropierea castelului Peles. Vila este structurata pe 3 nivele, dispune de 4 camere duble, 2 living-uri(cu pat extensibil) 3 bai, 2 bucatarii mari, bar, 3 terase (gratar in curte).                          ... (Cazare Sinaia, Vila Alba ca Zapada)

Cazare Sinaia, Piatra Soimului

Cazare Sinaia, Piatra Soimului

Vila Piatra Soimului, Sinaia este un loc ideal pentru a va petrece un sejur sau o vacanta impreuna cu familia sau prietenii. Comfortul si calitatea serviciilor, dar si facilitati precum: sala de conferinta (capacitate 40 locuri), internet, restaurant (capacitate 70 locuri) si terasa, parcare proprie o recomanda pentru a organiza evenimente speciale de tip aniversari, evenimente corporate, team building.... (Cazare Sinaia, Piatra Soimului)

Cazare Sinaia, Pensiunea Anelise

Cazare Sinaia, Pensiunea Anelise

Oferim cazare in Sinaia la pensiunea Anelise. Pensiunea are 6 camere matrimoniale 2 livinguri acces internet bucatarie parcare proprie, merita vazuta, preturl este super: 60RON camera pe noapte. Va asteptam cu drag. Rezervari la 0721925639, 0244314470... (Cazare Sinaia, Pensiunea Anelise)

Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Apartament 3 camere Sinaia

Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Apartament 3 camere Sinaia

Imobil nou,situat in centrul orasului cu vedere superba asupra acestuia si asupra muntelui.Apartamentul este mobilat modern iar bucataria este utilata.Poate gazdui 6 persoane,are centrala termica proprie si parcare.Este locul ideal de petrecere a vacantei impreuna cu prietenii sau familia si cu siguranta nu va va lipsi caldura caminului d-voastra.... (Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Apartament 3 camere Sinaia)